Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanlığı için ilk aday!

POLİTİKA 03.03.2020 - 09:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanlığı için ilk aday!

28 Martta yapılacak Türkoğlu kongresinde AK Parti Türkoğlu ilçe başkanı olabilmek için ilk aday başvurusunu yaptı.

Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesinde yaşayan iş adamı Cemil Canik başkanlık için başvurusunu yaptı.   Türkoğlu’nda bulunan Bunsuzlular Egitim Kültür Yardimlaşma Ve Dayanişma Derneği Başkanlığını da yürüten Cemil Canik yaptığı açıklamada : “Yaptığımız görüşmeler ve istişarler sonucunda Türkoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı için adaylık başvurumuzu resmi olarak yaptık. Hakkımızda ve partimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. 
28 Martta yapılacak Türkoğlu kongresinde AK Parti Türkoğlu ilçe başkanı olabilmek için ilk aday başvurusunu yaptı.

Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesinde yaşayan iş adamı Cemil Canik başkanlık için başvurusunu yaptı.

 

Türkoğlu’nda bulunan Bunsuzlular Egitim Kültür Yardimlaşma Ve Dayanişma Derneği Başkanlığını da yürüten Cemil Canik yaptığı açıklamada : “Yaptığımız görüşmeler ve istişarler sonucunda Türkoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı için adaylık başvurumuzu resmi olarak yaptık. Hakkımızda ve partimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.