Erkeklerin hoşlandığı kadınların özelliği!

YAŞAM 02.03.2020 - 20:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Erkeklerin hoşlandığı kadınların özelliği!

Erkekler kadınların her hareketini inceliyor ve bu izlenimine göre kararlarını veriyor. Bizde sizler için bu kadın tiplerini derledik. Hadi hep birlikte erkekler hangi kadınlardan hoşlanır göz atalım.

Dağınık Saçlar   Kuaföre saatlerinizi veya onlarca lira harcıyorsanız yine de siz bilirsiniz. Ancak erkekler dağınık saçlardan hoşlanır. Saçın en doğal hali dalgalı ve biraz da dağınık hali erkeklerin hoşuna gidiyor. Erkeklerin doğallıktan yana olduklarını aklınızdan çıkarmayın.   Yemek Yiyen Kadın   Diyet yapan kadınlar erkeklerin hiçte hoşuna gittiği bir şey değildir. Sağlıklı bir iştah ve önüne gelen yemeği yemekten korkmayan kadınlar erkekler için kadındaki öz güvenin bir simgesidir. Kendine güvenen ve korkusuz olmak erkeğin güvenini kazanmaktaki en hızlı yollardan biridir.   Ona Sevgi Göstermeniz   Dışarıda herkesin içinde onun kucağına atlayın demiyoruz. Ancak ama yürürken elini tutmak, herhangi bir yerde durduk yere sarılmak veya beraber sinemaya giderken koluna girmek gibi küçük şeyler bile onun size daha yakın hissetmesini ve onunla olmaktan gurur duyduğunuzu hissetmesini sağlarsınız.   İlk Mesajı Atmanız   Erkekler de en az kadınlar kadar ilgi görmeyi sever. İlk mesajı ondan atmasını beklemeyin. Sürekli siz atın demiyoruz. Ancak duygu dolu bir kaç cümle yazıp gönderdiğinizde bu onu çok mutlu ve kendini değerli hissettirecektir. Ayrıca ona bir mesaj yollamanız onun mutlu olmasına neden olur ve güzel bir sohbet başlatır.   Makyajsız Bir Yüz   Bir çok erkek doğal kadınlardan hoşlanır. Kadınların en çok makyajsız hallerini beğenmektedirler. Bazı erkeklere göre ise kadının ruj sürmüş olması, öpüşme sırasında tadı kaçıran faktörlerden biri. Unutmayın! Bazen makyaj yapmak güzel şeylere engel teşkil ediyor olabilir.   Hafif Bir Göbek   Son yıllarda karın kaslı ya da adonisli kadınların çekici olduğu inancı, erkekler için pek de geçerli değildir. Şaşırtıcı ama erkekler göbek değili etrafındaki hafif çıkıntılı göbeklerden oldukça hoşlanmaktadır. Marilyn Monroe "Göbeksiz bir kadın balkonsuz bir ev gibidir" demişti. Sanırız Marilyn'ın bir bildiği vardı.   Çıplak Ayak   Birçok erkek çıplak ayakları oldukça seksi bulmaktadır. Fakat gel gelelim ki birçok erkek evlenene kadar kadınların ayaklarını görmüyor bile.   Espri Yapan Kadın   Bir kadının güldürebilme yeteneği yoksa, bir erkeğin kalbinde bir yer kazanamaz. Mizah duygusu stresi hafifletmek için mükemmel bir yoldur ve erkeğin bağlanmasına yardımcı olur.  
Erkekler kadınların her hareketini inceliyor ve bu izlenimine göre kararlarını veriyor. Bizde sizler için bu kadın tiplerini derledik. Hadi hep birlikte erkekler hangi kadınlardan hoşlanır göz atalım.

Dağınık Saçlar

 

Kuaföre saatlerinizi veya onlarca lira harcıyorsanız yine de siz bilirsiniz. Ancak erkekler dağınık saçlardan hoşlanır. Saçın en doğal hali dalgalı ve biraz da dağınık hali erkeklerin hoşuna gidiyor. Erkeklerin doğallıktan yana olduklarını aklınızdan çıkarmayın.

 

Yemek Yiyen Kadın

 

Diyet yapan kadınlar erkeklerin hiçte hoşuna gittiği bir şey değildir. Sağlıklı bir iştah ve önüne gelen yemeği yemekten korkmayan kadınlar erkekler için kadındaki öz güvenin bir simgesidir. Kendine güvenen ve korkusuz olmak erkeğin güvenini kazanmaktaki en hızlı yollardan biridir.

 

Ona Sevgi Göstermeniz

 

Dışarıda herkesin içinde onun kucağına atlayın demiyoruz. Ancak ama yürürken elini tutmak, herhangi bir yerde durduk yere sarılmak veya beraber sinemaya giderken koluna girmek gibi küçük şeyler bile onun size daha yakın hissetmesini ve onunla olmaktan gurur duyduğunuzu hissetmesini sağlarsınız.

 

İlk Mesajı Atmanız

 

Erkekler de en az kadınlar kadar ilgi görmeyi sever. İlk mesajı ondan atmasını beklemeyin. Sürekli siz atın demiyoruz. Ancak duygu dolu bir kaç cümle yazıp gönderdiğinizde bu onu çok mutlu ve kendini değerli hissettirecektir. Ayrıca ona bir mesaj yollamanız onun mutlu olmasına neden olur ve güzel bir sohbet başlatır.

 

Makyajsız Bir Yüz

 

Bir çok erkek doğal kadınlardan hoşlanır. Kadınların en çok makyajsız hallerini beğenmektedirler. Bazı erkeklere göre ise kadının ruj sürmüş olması, öpüşme sırasında tadı kaçıran faktörlerden biri. Unutmayın! Bazen makyaj yapmak güzel şeylere engel teşkil ediyor olabilir.

 

Hafif Bir Göbek

 

Son yıllarda karın kaslı ya da adonisli kadınların çekici olduğu inancı, erkekler için pek de geçerli değildir. Şaşırtıcı ama erkekler göbek değili etrafındaki hafif çıkıntılı göbeklerden oldukça hoşlanmaktadır. Marilyn Monroe "Göbeksiz bir kadın balkonsuz bir ev gibidir" demişti. Sanırız Marilyn'ın bir bildiği vardı.

 

Çıplak Ayak

 

Birçok erkek çıplak ayakları oldukça seksi bulmaktadır. Fakat gel gelelim ki birçok erkek evlenene kadar kadınların ayaklarını görmüyor bile.

 

Espri Yapan Kadın

 

Bir kadının güldürebilme yeteneği yoksa, bir erkeğin kalbinde bir yer kazanamaz. Mizah duygusu stresi hafifletmek için mükemmel bir yoldur ve erkeğin bağlanmasına yardımcı olur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.