Toplu iş sözleşmeleri işçilerin yüzünü güldürüyor!

EKONOMİ 22.02.2020 - 16:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Toplu iş sözleşmeleri işçilerin yüzünü güldürüyor!

Hak-İş İl Başkanı Ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar, belediyelerle ilgili yapmış oldukları toplu iş sözleşmeleri hakkında bilgiler verdi.

Çınar, “Yapmış olduğumuz anlaşmalar sonucunda işçilerimizle görüştüğümüzde memnun oldukların görüyoruz. Şüphesiz işçilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. İnşallah ilerleyen dönemlerde de haklarını daha fazla iyileştireceğimizi düşünüyorum.”dedi.   İşçilerin maaşlarına yüzde 12 zam!   Pazarcık belediyesi ile yapmış olduklarını toplu iş sözleşmesi hakkında konuşan Başkan Ömer Çınar, “Pazarcık Belediyesi için 2020 – 2021 yılını kapsayan toplu iş sözleşmemizi bitirmiş bulunuyoruz. Toplu sözleşmeden 76 işçimiz faydalanacak. İşçilerimizin eline geçecek zam oranı yüzde 12’dir. Sosyal haklara da yüzde 12 oranın zam yapıldı. İşçilerimizin maaşlarına 450 TL ile 600 TL oranında bir fark olacak.     Burada toplu iş sözleşmesinin işçi için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Yapmış olduğumuz anlaşmadan dolayı pazarcık belediye başkanımıza ve ekibine bizlere vermiş oldukları ilgi ve destek ile ileride yapacağımız toplu iş sözleşmelerin daha iyi olacağını düşünüyorum. Gönül isterdi ki daha iyi anlaşmalar yapalım ama ekonomik durumları göz önünde bulundurduğumuzda bu şartlarda anlaşmamızın iyi olduğunu düşünüyorum.”diye konuştu.   “İşçilerimiz her şeyin en iyisine layık”   Yapılan anlaşmaların işçilerin yüzünü güldürdüğünü vurgulayan Çınar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Andırın Belediyesi ile yapmış olduğumuz görüşmeler onucunda toplu iş sözleşmemizi tamamladık. Burada yine yüzde 12 oranında bir zam aldık. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.   Afşin belediyemizde toplu iş sözleşmemizi tamamladık.  Yine Ekinözü belediyemizde anlaşmalarımızı yaptık. Afşin belediyemizde işçilerimizin almış oldukları zam oranları yüzde 14 oranında oldu. Ekinözü belediyemizde ise yüzde 15 oranında zam aldık.     Yapmış olduğumuz anlaşmalar sonucunda işçilerimizle görüştüğümüzde memnun oldukların görüyoruz. İşçilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. İnşallah ilerleyen dönemlerde de haklarını daha iyi iyileştireceğimizi düşünüyorum. Belediye başkanlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”  
Hak-İş İl Başkanı Ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar, belediyelerle ilgili yapmış oldukları toplu iş sözleşmeleri hakkında bilgiler verdi.

Çınar, “Yapmış olduğumuz anlaşmalar sonucunda işçilerimizle görüştüğümüzde memnun oldukların görüyoruz. Şüphesiz işçilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. İnşallah ilerleyen dönemlerde de haklarını daha fazla iyileştireceğimizi düşünüyorum.”dedi.

 

İşçilerin maaşlarına yüzde 12 zam!

 

Pazarcık belediyesi ile yapmış olduklarını toplu iş sözleşmesi hakkında konuşan Başkan Ömer Çınar, “Pazarcık Belediyesi için 2020 – 2021 yılını kapsayan toplu iş sözleşmemizi bitirmiş bulunuyoruz. Toplu sözleşmeden 76 işçimiz faydalanacak. İşçilerimizin eline geçecek zam oranı yüzde 12’dir. Sosyal haklara da yüzde 12 oranın zam yapıldı. İşçilerimizin maaşlarına 450 TL ile 600 TL oranında bir fark olacak.

 

 

Burada toplu iş sözleşmesinin işçi için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Yapmış olduğumuz anlaşmadan dolayı pazarcık belediye başkanımıza ve ekibine bizlere vermiş oldukları ilgi ve destek ile ileride yapacağımız toplu iş sözleşmelerin daha iyi olacağını düşünüyorum. Gönül isterdi ki daha iyi anlaşmalar yapalım ama ekonomik durumları göz önünde bulundurduğumuzda bu şartlarda anlaşmamızın iyi olduğunu düşünüyorum.”diye konuştu.

 

“İşçilerimiz her şeyin en iyisine layık”

 

Yapılan anlaşmaların işçilerin yüzünü güldürdüğünü vurgulayan Çınar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Andırın Belediyesi ile yapmış olduğumuz görüşmeler onucunda toplu iş sözleşmemizi tamamladık. Burada yine yüzde 12 oranında bir zam aldık. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

 

Afşin belediyemizde toplu iş sözleşmemizi tamamladık.  Yine Ekinözü belediyemizde anlaşmalarımızı yaptık. Afşin belediyemizde işçilerimizin almış oldukları zam oranları yüzde 14 oranında oldu. Ekinözü belediyemizde ise yüzde 15 oranında zam aldık.

 

 

Yapmış olduğumuz anlaşmalar sonucunda işçilerimizle görüştüğümüzde memnun oldukların görüyoruz. İşçilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. İnşallah ilerleyen dönemlerde de haklarını daha iyi iyileştireceğimizi düşünüyorum. Belediye başkanlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.