Ceyhan, Şehrin emeğini göz göre göre çalıyorlar!

SPOR 21.02.2020 - 17:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ceyhan, Şehrin emeğini göz göre göre çalıyorlar!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kastomunuspor maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu.

Ceyhan,  “Haksızlığı yapan hakemlerin takipçisi olacağız ve haklarımızın böyle çok ucuz bir şekilde çalınmasına asla fırsat vermeyeceğiz.”dedi.   PİSERRO Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Ligin 24.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Kastomunuspor maçı hakkında konuştu.   Koskoca Şehrin emeğini göz göz göre çalıyorlar!   Başkan Ceyhan yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Play-off yolunda önümüzü kesmek isteyen maçın hakemine yönelik, dünyanın neresinde böyle bir gol görülmüş? Koskoca Şehrin emeğini göz göre göre çalıyorlar. Bu haksızlığı yapan hakemlerin takipçisi olacağız ve haklarımızın böyle çok ucuz bir şekilde çalınmasına asla fırsat vermeyeceğiz. Ligdeki kalan son 10 maçımızı kazanmak ve "Play-Off'a" giden bu yolda sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz yalnızca bir avantajı kaybettik, ama hedefimiz ile ilgili hiçbir şeyi kaybetmedik. Yiğit yıkıldığı yerden kalkar! Daha hiçbir şey bitmedi!”
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kastomunuspor maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu.

Ceyhan,  “Haksızlığı yapan hakemlerin takipçisi olacağız ve haklarımızın böyle çok ucuz bir şekilde çalınmasına asla fırsat vermeyeceğiz.”dedi.

 

PİSERRO Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Ligin 24.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Kastomunuspor maçı hakkında konuştu.

 

Koskoca Şehrin emeğini göz göz göre çalıyorlar!

 

Başkan Ceyhan yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Play-off yolunda önümüzü kesmek isteyen maçın hakemine yönelik, dünyanın neresinde böyle bir gol görülmüş? Koskoca Şehrin emeğini göz göre göre çalıyorlar. Bu haksızlığı yapan hakemlerin takipçisi olacağız ve haklarımızın böyle çok ucuz bir şekilde çalınmasına asla fırsat vermeyeceğiz. Ligdeki kalan son 10 maçımızı kazanmak ve "Play-Off'a" giden bu yolda sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz yalnızca bir avantajı kaybettik, ama hedefimiz ile ilgili hiçbir şeyi kaybetmedik. Yiğit yıkıldığı yerden kalkar! Daha hiçbir şey bitmedi!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.