Güler, Biz manevi değerler kadarız!

12.02.2020 - 10:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güler, Biz manevi değerler kadarız!

Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Güler, “Ne yazık ki kurtuluşun coşkusu gerçek anlamda vatandaşlarımıza yansıtılamıyor. Biz manevi değerlerimizle varız. Eğer manevi değerlerimiz yoksa bizde olmayız. Bizlerin bu bilinçte olmalısı gerekiyor.”dedi.   “Eski coşkuları göremiyoruz”   İnsanların Türk tarihinden ders alması gerektiğine dikkat çeken Güler şunları söyledi: “Bu yıl kutlayacağımız milli mücadelemizin 100. Yılı şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ecdadımız bundan tam 100 yıl önce küçük büyük herkes topyekûn düşmana karşı siper olarak şehrimizi kurtarmışlardır. Atalarımızın ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Gerçekten o zamanın şartları çok zor bir başarı elde etmişlerdir. Bizler çocuklarımıza kurtuluşun ruhunu anlatmamız gerekiyor. geçmişteki yaşanan olaylardan bizlerin ders çıkarması gerekiyor. Adımlarımızı düşmanlarımızı bilerek atmamız gerekiyor.   Ne yazık ki kurtuluşun coşkusu gerçek anlamda vatandaşlarımıza yansıtılamıyor. Biz manevi değerlerimizle varız. Eğer manevi değerlerimiz yoksa bizde olmayız. Bu bilinçte olmalıyız. Bu Türk etkinlikler sadece belediyelerin yapmış olduğu etkinlikler sınırlı kalmaması gerekiyor. Allah bir daha bizlere o günleri yaşatmasın.”
Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Güler, “Ne yazık ki kurtuluşun coşkusu gerçek anlamda vatandaşlarımıza yansıtılamıyor. Biz manevi değerlerimizle varız. Eğer manevi değerlerimiz yoksa bizde olmayız. Bizlerin bu bilinçte olmalısı gerekiyor.”dedi.

 

“Eski coşkuları göremiyoruz”

 

İnsanların Türk tarihinden ders alması gerektiğine dikkat çeken Güler şunları söyledi: “Bu yıl kutlayacağımız milli mücadelemizin 100. Yılı şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ecdadımız bundan tam 100 yıl önce küçük büyük herkes topyekûn düşmana karşı siper olarak şehrimizi kurtarmışlardır. Atalarımızın ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Gerçekten o zamanın şartları çok zor bir başarı elde etmişlerdir. Bizler çocuklarımıza kurtuluşun ruhunu anlatmamız gerekiyor. geçmişteki yaşanan olaylardan bizlerin ders çıkarması gerekiyor. Adımlarımızı düşmanlarımızı bilerek atmamız gerekiyor.

 

Ne yazık ki kurtuluşun coşkusu gerçek anlamda vatandaşlarımıza yansıtılamıyor. Biz manevi değerlerimizle varız. Eğer manevi değerlerimiz yoksa bizde olmayız. Bu bilinçte olmalıyız. Bu Türk etkinlikler sadece belediyelerin yapmış olduğu etkinlikler sınırlı kalmaması gerekiyor. Allah bir daha bizlere o günleri yaşatmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.