Şengül, 274 delegenin oyu ile başkan seçildim!

POLİTİKA 11.02.2020 - 18:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şengül, 274 delegenin oyu ile başkan seçildim!

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP Kahramanmaraş il kongresinde 4. Kez Başkan seçilen Esat Şengül, kongre sürecini değerlendirdi.

Şengül, “Kongreler bizde yaşandığı gün biter. 2 tane kıymetli arkadaşımızla bir yarış yaptık. Bu parti içi bir yarış, bunu abartmayı da doğru bulmuyorum. 274 kişi oy kullandı, ben 274 delegenin oyu ile seçildim.”dedi.   “İktidar yürüyüşünün müjdecisiydi”   Düzenlenen kongrede partililerin olağanüstü ilgi gösterdiğini kaydeden başkan Esat Şengül şunları söyledi: “Son zamanlarda katılımın fazla olduğu bir il kongresini gerçekleştirdik. Bu kongre gibi değil de tabiri caizse küçük bir kurultay gibi oldu. Partililerimiz olağanüstü ilgi gösterdi. 279 delegemiz vardı ama salon bin kişi civarında vatandaşlarımız tarafından doldurulmuştu.  Tabi ki bu partimize olan ilgi yoğunluk partililerimizin yeni döneme ilişkin bir iktidar yürüyüşünün müjdecisiydi.     Kongremize ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kongreler bizde yaşandığı gün biter. 2 tane kıymetli arkadaşımızla bir yarış yaptık. Bu parti içi bir yarış, bunu abartmayı da doğru bulmuyorum. 274 kişi oy kullandı, ben 274 delegenin oyu ile seçildim. Diğer adaylarımıza da teşekkür ediyorum.”   “Yüzyıl önce bir destan yazıldı”   Şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümüne ilişkin de konuşan Şengül, “Bilindiği üzere şehrimizin gündeminde 12 Şubat kurtuluş bayramı var. Ben buna çete bayramı diyorum. Bundan yüzyıl önce düşman işgalinde olan şehrimizi şehir halkı olarak düşmandan kurtararak bir destan yazdık. Geçmişte bende bu kurtuluş bayramlarına çoğu kez çete kıyafeti ile katıldım. Halk oyunları gösterileri içerisinde yer aldım. Ben bundan her zaman bir şeref ve onur duydum. Bu bayrama bir kez daha il başkanı olarak katılacağım. Tüm hemşerilerimin kurtuluş bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”diye konuştu.
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP Kahramanmaraş il kongresinde 4. Kez Başkan seçilen Esat Şengül, kongre sürecini değerlendirdi.

Şengül, “Kongreler bizde yaşandığı gün biter. 2 tane kıymetli arkadaşımızla bir yarış yaptık. Bu parti içi bir yarış, bunu abartmayı da doğru bulmuyorum. 274 kişi oy kullandı, ben 274 delegenin oyu ile seçildim.”dedi.

 

“İktidar yürüyüşünün müjdecisiydi”

 

Düzenlenen kongrede partililerin olağanüstü ilgi gösterdiğini kaydeden başkan Esat Şengül şunları söyledi: “Son zamanlarda katılımın fazla olduğu bir il kongresini gerçekleştirdik. Bu kongre gibi değil de tabiri caizse küçük bir kurultay gibi oldu. Partililerimiz olağanüstü ilgi gösterdi. 279 delegemiz vardı ama salon bin kişi civarında vatandaşlarımız tarafından doldurulmuştu.  Tabi ki bu partimize olan ilgi yoğunluk partililerimizin yeni döneme ilişkin bir iktidar yürüyüşünün müjdecisiydi.

 

 

Kongremize ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kongreler bizde yaşandığı gün biter. 2 tane kıymetli arkadaşımızla bir yarış yaptık. Bu parti içi bir yarış, bunu abartmayı da doğru bulmuyorum. 274 kişi oy kullandı, ben 274 delegenin oyu ile seçildim. Diğer adaylarımıza da teşekkür ediyorum.”

 

“Yüzyıl önce bir destan yazıldı”

 

Şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümüne ilişkin de konuşan Şengül, “Bilindiği üzere şehrimizin gündeminde 12 Şubat kurtuluş bayramı var. Ben buna çete bayramı diyorum. Bundan yüzyıl önce düşman işgalinde olan şehrimizi şehir halkı olarak düşmandan kurtararak bir destan yazdık. Geçmişte bende bu kurtuluş bayramlarına çoğu kez çete kıyafeti ile katıldım. Halk oyunları gösterileri içerisinde yer aldım. Ben bundan her zaman bir şeref ve onur duydum. Bu bayrama bir kez daha il başkanı olarak katılacağım. Tüm hemşerilerimin kurtuluş bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.