Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Gök’ün 100. Yıl mesajı!

06.02.2020 - 18:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Gök’ün 100. Yıl mesajı!

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim Erdal Gök, Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. Yılı dolayısı ile yazılı mesaj yayımladı.

Başkan Gök mesajında: “Bir Cuma sabahı kalelerinde Fransız Bayrağını gören Maraşlılar, öfkeli, şaşkın ve ne yapacaklarını bilemez halde Ulu Cami önünde toplanırlar. Avukat Mehmet Ali Kısakürek’in "Alemiİslama Hitap" adıyla yazdığı bildiri dağıtıldı. Bildiri de; "Korkma, korkma seni buradaki bir kaç Fransız kuvveti kıramaz!" yazıyordu. Bildiriyi okuyanın yüreği ateşlendi. Vakit Cuma namazı vaktidir. Ulu Camii İmamı Rıdvan Hoca elinde Türk Bayrağı ile minbere çıkar. "Maraş bize mezar olmadan düşmana gülizar olmaz. Kalesinde Türk Bayrağı dalgalanmayan ülke de Cuma Namazı kılınmaz." dedi.   Kurtuluş ruhunun önemine değinen Gök şunları söyledi: “Bağımsızlık aşkıyla yanan Maraşlıları kim tutabilirdi artık. Kükremiş sel gibiydiler, bentleri çiğneyip dağları yırttılar. Maraş’a sığmayıp Antep’e taştılar. İman dolu bağımsızlık aşklarına böyle kavuştular. Kim bilir belki de Veteriner Hekim Mehmet Akif Ersoy’a böyle ilham oldular. Tarih denen koca kitaba, “Kahraman” unvanı ile isimlerini yazıp “İstiklal Madalyası” ile mühürlerini bastılar.     Kahramanmaraş diye tüm dünyaya nam saldılar. Allah onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun! Memleketimizin Kurtuluşunun 100. Yılı kutlu olsun.” 
Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim Erdal Gök, Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. Yılı dolayısı ile yazılı mesaj yayımladı.

Başkan Gök mesajında: “Bir Cuma sabahı kalelerinde Fransız Bayrağını gören Maraşlılar, öfkeli, şaşkın ve ne yapacaklarını bilemez halde Ulu Cami önünde toplanırlar. Avukat Mehmet Ali Kısakürek’in "Alemiİslama Hitap" adıyla yazdığı bildiri dağıtıldı. Bildiri de; "Korkma, korkma seni buradaki bir kaç Fransız kuvveti kıramaz!" yazıyordu. Bildiriyi okuyanın yüreği ateşlendi. Vakit Cuma namazı vaktidir. Ulu Camii İmamı Rıdvan Hoca elinde Türk Bayrağı ile minbere çıkar. "Maraş bize mezar olmadan düşmana gülizar olmaz. Kalesinde Türk Bayrağı dalgalanmayan ülke de Cuma Namazı kılınmaz." dedi.

 

Kurtuluş ruhunun önemine değinen Gök şunları söyledi: “Bağımsızlık aşkıyla yanan Maraşlıları kim tutabilirdi artık. Kükremiş sel gibiydiler, bentleri çiğneyip dağları yırttılar. Maraş’a sığmayıp Antep’e taştılar. İman dolu bağımsızlık aşklarına böyle kavuştular. Kim bilir belki de Veteriner Hekim Mehmet Akif Ersoy’a böyle ilham oldular. Tarih denen koca kitaba, “Kahraman” unvanı ile isimlerini yazıp “İstiklal Madalyası” ile mühürlerini bastılar.     Kahramanmaraş diye tüm dünyaya nam saldılar. Allah onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun! Memleketimizin Kurtuluşunun 100. Yılı kutlu olsun.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.