İl Kriz Merkezi’nden deprem açıklaması!

GÜNDEM 24.01.2020 - 22:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İl Kriz Merkezi’nden deprem açıklaması!

Kahramanmaraş valiliği İl Kriz Merkezi tarafından yazılı olarak deprem açıklaması yapıldı.

İşte yapılan o açıklama: “AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre; Merkez üssü Elazığ İli Sivrice ilçesinde yaşanan 6.5 şiddetindeki deprem ilimizde de hissedilmiştir.   Deprem sonrası AFAD, AKOM, 112 ve diğer ilgili kurumlarımızın incelemeleri neticesinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.   AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına gelen bildirimler İl Kriz Merkezimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Valiliğimiz İl Kriz Merkezi’nden kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Kahramanmaraş valiliği İl Kriz Merkezi tarafından yazılı olarak deprem açıklaması yapıldı.

İşte yapılan o açıklama: “AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre; Merkez üssü Elazığ İli Sivrice ilçesinde yaşanan 6.5 şiddetindeki deprem ilimizde de hissedilmiştir.

 

Deprem sonrası AFAD, AKOM, 112 ve diğer ilgili kurumlarımızın incelemeleri neticesinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.

 

AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına gelen bildirimler İl Kriz Merkezimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Valiliğimiz İl Kriz Merkezi’nden kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.