Ak Parti’de ocak ayı il danışma toplantısı yapıldı!

POLİTİKA 24.01.2020 - 19:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ak Parti’de ocak ayı il danışma toplantısı yapıldı!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanlığı tarafından ocak ayı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal’ın yoğun iş temposundan dolayı katılamadığı programa partililer yoğun katılım sağladı.     Programda konuşan teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Kandemir,“Mavi vatanı müdafaa etmemiz lazım diyoruz, destek olun bize. AK Parti düşmanlığınızı memleket düşmanlığına çevirmeyin, yapmayın. Hadi bugüne kadar milletin yanında durmadınız, aziz milletin hissiyatını paylaşmadınız, bari bu meselede destek olun. Destek olmazlar. Biz ne yapmak istesek karşısında dururlar. Bunlar milletin kaybını kendi kazancı görenler. Dertleri başka."dedi.   “Gece gündüz çalışıyoruz”   Ak Parti il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise , “Görevi aldığımız günden bu güne gece gündüz demeden tüm teşkilat mensubu kardeşlerimizle ilçelerimizde şehrimizin her bir karış köşesinde çalışıyoruz. Biz genel merkezimizden aldığımız talimatları bir bir yerine getiriyoruz. Bizler her kesimden insanın sorunlarına el atıyoruz. Teşkilat üyelerimize milletvekillerimize belediye başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.   “Geçmişimize sahip çıkmaz isek geleceğimiz olamaz”   Şehir adına geçmişte yapılan hizmetleri unutmadıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör şunları söyledi: “Ben şehrimiz adına geçmişte kim ne yaptıysa kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Çünkü biz geçmişimiz görmezsek, onlara değer vermez isek geleceği inşa edemeyeceğimizi çok iyi biliyorum. Göreve geldiğimiz itibarıyla öncelikle mali yapımızı düzeltme yollarına gittik. Biz ihtiyaçların sınırsız kaynakların sınırlı olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımızın dahilinde şehrin ihtiyaçlarını plandık onlara göre hareket ediyoruz.”
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanlığı tarafından ocak ayı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal’ın yoğun iş temposundan dolayı katılamadığı programa partililer yoğun katılım sağladı.

 

 

Programda konuşan teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Kandemir,“Mavi vatanı müdafaa etmemiz lazım diyoruz, destek olun bize. AK Parti düşmanlığınızı memleket düşmanlığına çevirmeyin, yapmayın. Hadi bugüne kadar milletin yanında durmadınız, aziz milletin hissiyatını paylaşmadınız, bari bu meselede destek olun. Destek olmazlar. Biz ne yapmak istesek karşısında dururlar. Bunlar milletin kaybını kendi kazancı görenler. Dertleri başka."dedi.

 

“Gece gündüz çalışıyoruz”

 

Ak Parti il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise , “Görevi aldığımız günden bu güne gece gündüz demeden tüm teşkilat mensubu kardeşlerimizle ilçelerimizde şehrimizin her bir karış köşesinde çalışıyoruz. Biz genel merkezimizden aldığımız talimatları bir bir yerine getiriyoruz. Bizler her kesimden insanın sorunlarına el atıyoruz. Teşkilat üyelerimize milletvekillerimize belediye başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

“Geçmişimize sahip çıkmaz isek geleceğimiz olamaz”

 

Şehir adına geçmişte yapılan hizmetleri unutmadıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör şunları söyledi: “Ben şehrimiz adına geçmişte kim ne yaptıysa kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Çünkü biz geçmişimiz görmezsek, onlara değer vermez isek geleceği inşa edemeyeceğimizi çok iyi biliyorum. Göreve geldiğimiz itibarıyla öncelikle mali yapımızı düzeltme yollarına gittik. Biz ihtiyaçların sınırsız kaynakların sınırlı olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımızın dahilinde şehrin ihtiyaçlarını plandık onlara göre hareket ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.