Genç Parti Kahramanmaraş’ta 4 ilçede teşkilat kurdu!

POLİTİKA 23.01.2020 - 16:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Genç Parti Kahramanmaraş’ta 4 ilçede teşkilat kurdu!

Genç Parti Kahramanmaraş il başkanı Aytekin Selanikli, Kahramanmaraş’ta 4 ilçede teşkilat kurduklarını ve diğer ilçelerde de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

“Hızlı bir yapılanma içerisindeyiz”   Genç parti olarak hızlı bir yapılanmaya gittiklerini kaydeden Başkan Selanikli, “2002 yılında Muğla’da genç partiyi kurdum. Önce il başkanlığı sonrasında ilçe başkanlığı yaptım. 2007 yılına kadar partimde üst düzey görev aldım. 2007 yılından sonra Kahramanmaraş’a yerleştim. Andırın ilçemizde esnaflık yapıyorum. 2016 yılında parti kurma görevi yeniden bize tevdi edildi. O günden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Şuan için şehrimizde Afşin, Dulkadiroğlu, Onikişubat, Pazarcık ilçelerimizde kongrelerimizi tamamladık. Ay sonu gibi Andırın ilçemizin kongresi de yapabiliriz.”dedi.   “Vatandaşlarımızı genç partiye davet ediyoruz”   Ülke geneli 45 ilde teşkilat yapılanması kurduklarını kaydeden Aytekin Selanikli şunları söyledi: “Genç partinin gerçekten bir vizyonu var. O vizyonun dışına çıkmadan genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Bizler hiçbir zaman halkımızdan kopmadık. Halk ile iç içeydik. Genel başkanımızı Cem Uzan’ın ülkemize geleceğinden umutluyuz. Şuan için genel başkanımız olmadan da partimizi kuruyorsak, bizim için bundan daha büyük kurur olamaz. Biz şehrimizde genç partiliyi çoğaltmak istiyoruz. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız partimizde görev almak istiyorlar.   Tüm vatandaşlarımızı genç partiye üye olmaya davet ediyoruz. Biz seçimlerde oy pusulasında ismimizi görmek istiyoruz.  Şuan itibarıyla 45 ilimizde teşkilatlarımızı kurduk. Olası bir seçimde bizler hazırız. Ve partimiz genel seçimlere girecek. Bizim önceliğimiz yapılanmayı tamamlama ve sonrasında üye sayısını arttırmak olacak. Biz vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz.”
Genç Parti Kahramanmaraş il başkanı Aytekin Selanikli, Kahramanmaraş’ta 4 ilçede teşkilat kurduklarını ve diğer ilçelerde de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

“Hızlı bir yapılanma içerisindeyiz”

 

Genç parti olarak hızlı bir yapılanmaya gittiklerini kaydeden Başkan Selanikli, “2002 yılında Muğla’da genç partiyi kurdum. Önce il başkanlığı sonrasında ilçe başkanlığı yaptım. 2007 yılına kadar partimde üst düzey görev aldım. 2007 yılından sonra Kahramanmaraş’a yerleştim. Andırın ilçemizde esnaflık yapıyorum. 2016 yılında parti kurma görevi yeniden bize tevdi edildi. O günden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Şuan için şehrimizde Afşin, Dulkadiroğlu, Onikişubat, Pazarcık ilçelerimizde kongrelerimizi tamamladık. Ay sonu gibi Andırın ilçemizin kongresi de yapabiliriz.”dedi.

 

“Vatandaşlarımızı genç partiye davet ediyoruz”

 

Ülke geneli 45 ilde teşkilat yapılanması kurduklarını kaydeden Aytekin Selanikli şunları söyledi: “Genç partinin gerçekten bir vizyonu var. O vizyonun dışına çıkmadan genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Bizler hiçbir zaman halkımızdan kopmadık. Halk ile iç içeydik. Genel başkanımızı Cem Uzan’ın ülkemize geleceğinden umutluyuz. Şuan için genel başkanımız olmadan da partimizi kuruyorsak, bizim için bundan daha büyük kurur olamaz. Biz şehrimizde genç partiliyi çoğaltmak istiyoruz. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız partimizde görev almak istiyorlar.

 

Tüm vatandaşlarımızı genç partiye üye olmaya davet ediyoruz. Biz seçimlerde oy pusulasında ismimizi görmek istiyoruz.  Şuan itibarıyla 45 ilimizde teşkilatlarımızı kurduk. Olası bir seçimde bizler hazırız. Ve partimiz genel seçimlere girecek. Bizim önceliğimiz yapılanmayı tamamlama ve sonrasında üye sayısını arttırmak olacak. Biz vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.