Mars’ta yaşama adım adım!

Mekanlar 23.01.2020 - 15:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Mars’ta yaşama adım adım!

Dünya dışı yaşam ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Özellikle Mars'ta yaşam olduğuna inanılıyor.

İnsan nüfusu her geçen gün arttığı ve dünyanın kaynakları gün geçtikçe tükendiği için, dünya dışı yaşamla ilgili çalışmalar yapılıyor. Özellikle son birkaç yıldır Mars’ta yaşam olabileceğine inanılıyor. Hatta bunu araştırmak için Mars’a defalarca araç gönderildi.   Son olarak ise geçen aylarda NASA Gezegen Bilimi Direktörü Jim Green, Mars’ta yaşam izlerine ulaşmaya yakın olduklarını ancak insanların henüz böyle bir gerçeği kabul etmeye hazır olmadığını söyledi.
Dünya dışı yaşam ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Özellikle Mars'ta yaşam olduğuna inanılıyor.

İnsan nüfusu her geçen gün arttığı ve dünyanın kaynakları gün geçtikçe tükendiği için, dünya dışı yaşamla ilgili çalışmalar yapılıyor. Özellikle son birkaç yıldır Mars’ta yaşam olabileceğine inanılıyor. Hatta bunu araştırmak için Mars’a defalarca araç gönderildi.

 

Son olarak ise geçen aylarda NASA Gezegen Bilimi Direktörü Jim Green, Mars’ta yaşam izlerine ulaşmaya yakın olduklarını ancak insanların henüz böyle bir gerçeği kabul etmeye hazır olmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.