Popüler 5 Kadın Parfümü

YAŞAM 20.01.2020 - 09:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Popüler 5 Kadın Parfümü

Gelmiş geçmiş en popüler kadın parfümlerini öğrenmeye hazır mısınız?

En iyi kadın parfümleri tavsiyeleri için hazırladığımız bu liste, her ne kadar öznel bir liste izlenimi verse de aslında yıllardır en çok tercih edilen ve popülerliğini hiç yitirmeyen kadın parfümlerini temel alıyor.  Burberry – Burberry Classic   Gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri arasında gösterilen Burberry Classic, şık ve kendinden emin kadınları temsil ediyor. Üst notalarında yeşil elma, bergamot, şeftali, kayısı ve erik, alt notalarında misk ve vanilya, kalp notalarında ise yasemin ve sandal ağacı bulunuyor.  Christian Dior – Hypnotic Poison   Yasak meyveyi kadınlığın cesaretiyle harmanlayan Dior, adeta modern bir aşk iksiri yaratıyor. Birbiriyle zıt içerikleri muhteşem bir şekilde bir araya getiren Hypnotic Poison; acı badem, kimyon, zambak, yasemin, misk, vanilya ve gizemli Jacarandra içeriyor.  Paco Rabanne – Lady Million   Paco Rabanne ailesinin en klasik parfümlerinden biriyle devam edelim. En iyi kadın parfümleri listelerinde her zaman kendine yer edinen Lady Million; tutkulu, zeki, göz kamaştırıcı ve vamp kadınları temsil ediyor. Portakal, çiçek özütü, ahududu ile üst notalarını tamamlarken alt notalarında paçuli ve amber bulunuyor. Chanel – Chance   Parfüm dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Chanel, Chance kokusuyla en iyi kadın parfümleri listemizde kendine yer edinenlerden. Vanilya ile ısıtılmış, süsen ve yasemin ile vurgulanmış baş döndürücü bir koku arıyorsanız doğru yerdesiniz!  Dolce & Gabbana – Light Blue Eau de Toilette   En iyi kadın parfümleri arasında kendine her daim yer edinen Light Blue, zarif kadınların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Üst notalarında bulunan asitli meyveler sayesinde eğlenceli bir deneyim yaşatırken bir yandan zarif kadife çiçeği özüyle ruhunuzu besliyor.
Gelmiş geçmiş en popüler kadın parfümlerini öğrenmeye hazır mısınız?

En iyi kadın parfümleri tavsiyeleri için hazırladığımız bu liste, her ne kadar öznel bir liste izlenimi verse de aslında yıllardır en çok tercih edilen ve popülerliğini hiç yitirmeyen kadın parfümlerini temel alıyor. 


Burberry – Burberry Classic

 

Gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri arasında gösterilen Burberry Classic, şık ve kendinden emin kadınları temsil ediyor. Üst notalarında yeşil elma, bergamot, şeftali, kayısı ve erik, alt notalarında misk ve vanilya, kalp notalarında ise yasemin ve sandal ağacı bulunuyor. 


Christian Dior – Hypnotic Poison

 

Yasak meyveyi kadınlığın cesaretiyle harmanlayan Dior, adeta modern bir aşk iksiri yaratıyor. Birbiriyle zıt içerikleri muhteşem bir şekilde bir araya getiren Hypnotic Poison; acı badem, kimyon, zambak, yasemin, misk, vanilya ve gizemli Jacarandra içeriyor. 


Paco Rabanne – Lady Million

 

Paco Rabanne ailesinin en klasik parfümlerinden biriyle devam edelim. En iyi kadın parfümleri listelerinde her zaman kendine yer edinen Lady Million; tutkulu, zeki, göz kamaştırıcı ve vamp kadınları temsil ediyor. Portakal, çiçek özütü, ahududu ile üst notalarını tamamlarken alt notalarında paçuli ve amber bulunuyor.


Chanel – Chance

 

Parfüm dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Chanel, Chance kokusuyla en iyi kadın parfümleri listemizde kendine yer edinenlerden. Vanilya ile ısıtılmış, süsen ve yasemin ile vurgulanmış baş döndürücü bir koku arıyorsanız doğru yerdesiniz! 


Dolce & Gabbana – Light Blue Eau de Toilette

 

En iyi kadın parfümleri arasında kendine her daim yer edinen Light Blue, zarif kadınların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Üst notalarında bulunan asitli meyveler sayesinde eğlenceli bir deneyim yaşatırken bir yandan zarif kadife çiçeği özüyle ruhunuzu besliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.