Başkan Mahçiçek, karne heyecanına ortak oldu!

17.01.2020 - 18:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Mahçiçek, karne heyecanına ortak oldu!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Molla Gürani İlkokulu’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyelerimizle karne dağıtım törenine katıldı.

Öğrenciler kadar heyecanlı olduğunu söyleyen Başkan Mahçiçek,   “Karne almanın heyecanını kendi öğrencilik yıllarımdan çok iyi hatırlıyorum ve sizler kadar ben de çok heyecanlıyım. Yorucu bir eğitim döneminin ardından hepiniz çok çalıştınız ve bu güzel karneleri hak ettiniz. Görüyorum ki, çoğu karnemizde takdir belgesi var. Önce öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi derslerine olan ilgilerinden dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizin okuyan, düşünen ve üreten bir nesle ihtiyacı vardır. Bu sebeple her bir öğrencimiz çok kıymetlidir ve yetenekleri su yüzüne çıkarılmalıdır. Ailelerimiz de, öğretmenlerimiz de her çocuğun içindeki cevheri bulup çıkarmakla mükelleftir. Her bir çocuk ayrı değerlendirilmeli ve yeteneklerine göre yönlendirilmelidir.”dedi.  
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Molla Gürani İlkokulu’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyelerimizle karne dağıtım törenine katıldı.

Öğrenciler kadar heyecanlı olduğunu söyleyen Başkan Mahçiçek,

 

“Karne almanın heyecanını kendi öğrencilik yıllarımdan çok iyi hatırlıyorum ve sizler kadar ben de çok heyecanlıyım. Yorucu bir eğitim döneminin ardından hepiniz çok çalıştınız ve bu güzel karneleri hak ettiniz. Görüyorum ki, çoğu karnemizde takdir belgesi var. Önce öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi derslerine olan ilgilerinden dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizin okuyan, düşünen ve üreten bir nesle ihtiyacı vardır. Bu sebeple her bir öğrencimiz çok kıymetlidir ve yetenekleri su yüzüne çıkarılmalıdır. Ailelerimiz de, öğretmenlerimiz de her çocuğun içindeki cevheri bulup çıkarmakla mükelleftir. Her bir çocuk ayrı değerlendirilmeli ve yeteneklerine göre yönlendirilmelidir.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.