İrlanda'da kimsenin yaşamadığı bölge için yüzlerce kişi başvurdu!

Mekanlar 16.01.2020 - 09:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İrlanda'da kimsenin yaşamadığı bölge için yüzlerce kişi başvurdu!

İrlanda'nın ıssız adası Great Blasket'te küçük bir bir pansiyonun açtığı iş ilanına yüzlerce başvuru oldu.

Pansiyon sahibi ilana Güney Afrika ve Alaska'dan bile başvuruların olduğunu söyledi. Kimsenin yaşamadığı adada elektrik ve internet çekmiyor. İrlanda'nın Atlas Okyanusu kıyısındaki Great Blasket adasında bulunan 21 kişilik otel pansiyonun sahibi, Nisan ve Ekim ayları arasında burayı işletecek iki kişi için Twitter'dan verdikleri ilana Güney Afrika ve Alaska'dan bile başvurular olduğunu söyledi. Bir çift ya da iki arkadaşın arandığı iş ilanında maaş belirtilmiyor, "Ateş, mum, soba, yaban hayatı ve doğa" vadediliyor. İrlanda'nın en batı ucunda yer alan adaya gelen otel müşterileri ortalama bir gün konaklıyor.  
İrlanda'nın ıssız adası Great Blasket'te küçük bir bir pansiyonun açtığı iş ilanına yüzlerce başvuru oldu.

Pansiyon sahibi ilana Güney Afrika ve Alaska'dan bile başvuruların olduğunu söyledi. Kimsenin yaşamadığı adada elektrik ve internet çekmiyor.


İrlanda'nın Atlas Okyanusu kıyısındaki Great Blasket adasında bulunan 21 kişilik otel pansiyonun sahibi, Nisan ve Ekim ayları arasında burayı işletecek iki kişi için Twitter'dan verdikleri ilana Güney Afrika ve Alaska'dan bile başvurular olduğunu söyledi.


Bir çift ya da iki arkadaşın arandığı iş ilanında maaş belirtilmiyor, "Ateş, mum, soba, yaban hayatı ve doğa" vadediliyor.


İrlanda'nın en batı ucunda yer alan adaya gelen otel müşterileri ortalama bir gün konaklıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.