Ücretsiz stok görsel siteleri!

YAŞAM 01.01.2020 - 12:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ücretsiz stok görsel siteleri!

Lisans ve telif ücreti ödemeden milyonlarca kaliteli görsele ulaşabileceğiniz ücretsiz stok görsel sitesini listeledik.

Pexels.com   2015 yılında kurulan Pexels, yüksek kaliteli görsel ve video arayanlar için en ideal stok görsel sitelerinden biri. Dış kaynaklardan da beslenen Pexels, zengin bir kütüphaneyle kullanıcılara hizmet ediyor.   StockSnap.io   Her hafta yeni fotoğraflarla zengin bir stok görsel arşivine sahip olan StockSnap, aradığınız özgün fotoğraflara erişmenize yardımcı olabilir.   Pixabay.com   Diğer ücretsiz ve telifsiz görsel stok sitelerini de dış kaynak olarak kullanan Pixabay, hem kişisel hem de ticari kullanım için zengin bir arşiv sunuyor.   Reshot.com   Ticari ve kişisel kullanım için ücretsiz stok görsel kaynaklarından biri de reshot. Reshot, zengin ve öğün bir kütüphaneyle kullanıcılarına hizmet ediyor.   Gratisography.com   Ryan McGuire tarafından kurulan Gratisography, McGuire’nin fotoğraflarını içeriyor. Kullanıcılara ücretsiz ve telifsiz fotoğraflar sunan McGuire, her hafta yeni fotoğraflar eklemeye devam ediyor.   Freerangestock.com   Freerange’in sunduğu yüksek çözünürlüklü stok görselleri, web sitesine ücretsiz üye olarak kullanabilirsiniz.   Unsplash.com Bir online pazarlama ajansı olan Crew tarafından kurulan Unsplash, ücretsiz stok fotoğraflar sunmasının yanı sıra Made With Unsplash bölümünde ilham alabileceğiniz grafik tasarım çalışmalarını da sergiliyor.  
Lisans ve telif ücreti ödemeden milyonlarca kaliteli görsele ulaşabileceğiniz ücretsiz stok görsel sitesini listeledik.

Pexels.com

 

2015 yılında kurulan Pexels, yüksek kaliteli görsel ve video arayanlar için en ideal stok görsel sitelerinden biri. Dış kaynaklardan da beslenen Pexels, zengin bir kütüphaneyle kullanıcılara hizmet ediyor.

 

StockSnap.io

 

Her hafta yeni fotoğraflarla zengin bir stok görsel arşivine sahip olan StockSnap, aradığınız özgün fotoğraflara erişmenize yardımcı olabilir.

 

Pixabay.com

 

Diğer ücretsiz ve telifsiz görsel stok sitelerini de dış kaynak olarak kullanan Pixabay, hem kişisel hem de ticari kullanım için zengin bir arşiv sunuyor.

 

Reshot.com

 

Ticari ve kişisel kullanım için ücretsiz stok görsel kaynaklarından biri de reshot. Reshot, zengin ve öğün bir kütüphaneyle kullanıcılarına hizmet ediyor.

 

Gratisography.com

 

Ryan McGuire tarafından kurulan Gratisography, McGuire’nin fotoğraflarını içeriyor. Kullanıcılara ücretsiz ve telifsiz fotoğraflar sunan McGuire, her hafta yeni fotoğraflar eklemeye devam ediyor.

 

Freerangestock.com

 

Freerange’in sunduğu yüksek çözünürlüklü stok görselleri, web sitesine ücretsiz üye olarak kullanabilirsiniz.

 

Unsplash.com

Bir online pazarlama ajansı olan Crew tarafından kurulan Unsplash, ücretsiz stok fotoğraflar sunmasının yanı sıra Made With Unsplash bölümünde ilham alabileceğiniz grafik tasarım çalışmalarını da sergiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.