Rafadan Tayfa zirveye yerleşti!

DİZİ - FİLM 31.12.2019 - 09:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Rafadan Tayfa zirveye yerleşti!

Rafadan Tayfa’nın yeni sinema filmi Göbeklitepe, geçtiğimiz Cuma günü sinemaseverler ile buluştu.

TRT Çocuk’un fenomen çizgi dizisi Rafadan Tayfa, 2018’de Dehliz Macerası ile beyaz perde serüvenine başlamıştı. 2019’un son ayında da yeni bir maceraya atıldı ve Rafadan Tayfa: Göbeklitepe diyerek sevenleri ile buluştu. Çocukların ve ailelerin ilgiyle beklediği serinin ikinci filmi Rafadan Tayfa Göbeklitepe’ye ilk haftasında büyük rağbet vardı.   Rafadan Tayfa: Göbeklitepe, vizyona girdiği ilk üç günde 586.963 seyirci tarafından izlenerek, bugüne kadar Türkiye’de vizyona giren animasyon filmler arasında en iyi açılış yapan film oldu. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Rafadan Tayfa: Göbeklitepe, tüm yerli ve yabancı yapımları geride bırakarak zirveye yerleşti.
Rafadan Tayfa’nın yeni sinema filmi Göbeklitepe, geçtiğimiz Cuma günü sinemaseverler ile buluştu.

TRT Çocuk’un fenomen çizgi dizisi Rafadan Tayfa, 2018’de Dehliz Macerası ile beyaz perde serüvenine başlamıştı. 2019’un son ayında da yeni bir maceraya atıldı ve Rafadan Tayfa: Göbeklitepe diyerek sevenleri ile buluştu. Çocukların ve ailelerin ilgiyle beklediği serinin ikinci filmi Rafadan Tayfa Göbeklitepe’ye ilk haftasında büyük rağbet vardı.

 

Rafadan Tayfa: Göbeklitepe, vizyona girdiği ilk üç günde 586.963 seyirci tarafından izlenerek, bugüne kadar Türkiye’de vizyona giren animasyon filmler arasında en iyi açılış yapan film oldu. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Rafadan Tayfa: Göbeklitepe, tüm yerli ve yabancı yapımları geride bırakarak zirveye yerleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.