Vatandaşlarla Cuma buluşmaları yapıyoruz

GÜNDEM 27.12.2019 - 08:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Vatandaşlarla Cuma buluşmaları yapıyoruz

Ak Parti Pazarcık ilçe başkanı Harun Eskigün, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Parti olarak sosyal yardımlara önem verdiklerini kaydeden Başkan Eskigün, “Her Cuma günü öğle namazından sonra belediye başkanımız İbrahim Yılmazcan ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz. Ayrıca esnaf buluşmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Sorunların çözümü konusunda adımlar atıyoruz. ”dedi.   “İlçemiz yapılan hizmetlerle değişiyor”   İlçedeki merkezi hükümet yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan Harun Eskigün şunları söyledi: “İlçemizde Çağlayancerit ve Narlı arası 44 km sıcak asfalt çalışması var. 125 yataklı devlet hastanesi inşaatı devam ediyor. Hükümet konağı inşaatımız devam ediyor. Araban aşağı höyük sarılı kara yolu bitti hizmete açıldı. Yukarı Pazarcık’ta 112 sağlık istasyonu açıldı. Ufacıklı 5 hekimli aile sağlık merkezi hizmete açıldı. Bu hizmetlere katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin Kahramanmaraş milletvekillerine teşekkür ediyoruz. 2020 yılının ise tüm İslam alemine mutluluk, sağlık, birliktelik ve huzur getirmesini diliyoruz. Bizlerin her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.”    
Ak Parti Pazarcık ilçe başkanı Harun Eskigün, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Parti olarak sosyal yardımlara önem verdiklerini kaydeden Başkan Eskigün, “Her Cuma günü öğle namazından sonra belediye başkanımız İbrahim Yılmazcan ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz. Ayrıca esnaf buluşmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Sorunların çözümü konusunda adımlar atıyoruz. ”dedi.

 

“İlçemiz yapılan hizmetlerle değişiyor”

 

İlçedeki merkezi hükümet yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan Harun Eskigün şunları söyledi: “İlçemizde Çağlayancerit ve Narlı arası 44 km sıcak asfalt çalışması var. 125 yataklı devlet hastanesi inşaatı devam ediyor. Hükümet konağı inşaatımız devam ediyor. Araban aşağı höyük sarılı kara yolu bitti hizmete açıldı. Yukarı Pazarcık’ta 112 sağlık istasyonu açıldı. Ufacıklı 5 hekimli aile sağlık merkezi hizmete açıldı. Bu hizmetlere katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin Kahramanmaraş milletvekillerine teşekkür ediyoruz. 2020 yılının ise tüm İslam alemine mutluluk, sağlık, birliktelik ve huzur getirmesini diliyoruz. Bizlerin her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.