Simya kolejinde yerli malı haftasına başka bir boyut kazandırdı!

26.12.2019 - 17:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Simya kolejinde yerli malı haftasına başka bir boyut kazandırdı!

Kahramanmaraş Simya Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, tamamı Türkiye üretimi sanayi, gıda, silah sanayi ürünlerini ile birlikte yerli malı haftası yaptı.

Kolej öğrencileri ve öğretmenleri yerli malı haftasında sadece yemek içecek satılma düzenini değiştirerek savunma sanayisine yöneldiler.     Maketten yapılan ısı ve radar güdümlü iha, şehirde faaliyet gösteren asansör, yatak, market ve şehrin simgesi dondurma yerli malı haftasında beğeniye sunuldu. Yerli malı haftasına, Sanayi Bakanlığı Eski Genel Müdürü Erdoğan Güçlü, İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, İlçe Şube Müdürü Süleyman Dal, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Vahit Güneş, ve ilgililer katıldı.    
Kahramanmaraş Simya Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, tamamı Türkiye üretimi sanayi, gıda, silah sanayi ürünlerini ile birlikte yerli malı haftası yaptı.

Kolej öğrencileri ve öğretmenleri yerli malı haftasında sadece yemek içecek satılma düzenini değiştirerek savunma sanayisine yöneldiler.

 

 

Maketten yapılan ısı ve radar güdümlü iha, şehirde faaliyet gösteren asansör, yatak, market ve şehrin simgesi dondurma yerli malı haftasında beğeniye sunuldu.



Yerli malı haftasına, Sanayi Bakanlığı Eski Genel Müdürü Erdoğan Güçlü, İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, İlçe Şube Müdürü Süleyman Dal, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Vahit Güneş, ve ilgililer katıldı.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.