Zeki çocuk 9 Yaşında üniversiteyi bıraktı!

14.12.2019 - 14:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Zeki çocuk 9 Yaşında üniversiteyi bıraktı!

Tüm dünyanın konuştuğu, Eindhoven Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde okuyan 9 yaşındaki dahi çocuk Laurent Simons ailesinin kararı ile üniversiteyi bıraktı.

Eindhoven Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde 20’li yaşlardaki öğrenciler arasında diz üstü bilgisayarı ile uğraşan 9 yaşındaki Laurent Simons’un önümüzdeki günlerde lisans eğitimini tamamlayarak ‘dünyanın en genç üniversite mezunu unvanını’ alması beklenirken, üniversite yönetimi, Laurent’in 26 Aralık’dan önce mezun olmasının gerçekçi olamayacağını savundu ve 9 yaşındaki çocuğun geçmesi gereken sınav sayısının fazlalığına değindi.   Laurent’in ailesi Lydia ve Alexander Simons çifti ise üniversitenin sunduğu bu takvimi kabul etmediği için oğullarının eğitimine son verdi. Baba Alexander, üniversite yönetiminin Laurent’i ‘intihalle’ suçlamasının da bu olayda bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi.  
Tüm dünyanın konuştuğu, Eindhoven Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde okuyan 9 yaşındaki dahi çocuk Laurent Simons ailesinin kararı ile üniversiteyi bıraktı.

Eindhoven Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde 20’li yaşlardaki öğrenciler arasında diz üstü bilgisayarı ile uğraşan 9 yaşındaki Laurent Simons’un önümüzdeki günlerde lisans eğitimini tamamlayarak ‘dünyanın en genç üniversite mezunu unvanını’ alması beklenirken, üniversite yönetimi, Laurent’in 26 Aralık’dan önce mezun olmasının gerçekçi olamayacağını savundu ve 9 yaşındaki çocuğun geçmesi gereken sınav sayısının fazlalığına değindi.

 

Laurent’in ailesi Lydia ve Alexander Simons çifti ise üniversitenin sunduğu bu takvimi kabul etmediği için oğullarının eğitimine son verdi. Baba Alexander, üniversite yönetiminin Laurent’i ‘intihalle’ suçlamasının da bu olayda bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.