Başkan Özsoy’dan Erogul’a teşekkür plaketi!

14.12.2019 - 14:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Özsoy’dan Erogul’a teşekkür plaketi!

Bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, Onikişubat Gıda Denetim Şube müdürü Cihan Erogul’a teşekkür plaketi takdim etti.

Bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne bağlı, Onikişubat Gıda Denetim Şube müdürü Cihan Erogul’a küçük esnafa yapmış olduğu olumlu katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.     Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programda Başkan Özsoy, yapmış oldukları çalışmalar hakkında personele bilgilendirmelerde bulundu.     Cihan Erogul ise plaketi ekibini adına aldığını ve ortada bir başarı var ise onunda ekibinin bir başarısı olduğunu vurguladı. Ayrıca nazik düşüncesinden dolayı Başkan Özsoy’a teşekkür etti.  
Bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, Onikişubat Gıda Denetim Şube müdürü Cihan Erogul’a teşekkür plaketi takdim etti.

Bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne bağlı, Onikişubat Gıda Denetim Şube müdürü Cihan Erogul’a küçük esnafa yapmış olduğu olumlu katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programda Başkan Özsoy, yapmış oldukları çalışmalar hakkında personele bilgilendirmelerde bulundu.

 

 

Cihan Erogul ise plaketi ekibini adına aldığını ve ortada bir başarı var ise onunda ekibinin bir başarısı olduğunu vurguladı. Ayrıca nazik düşüncesinden dolayı Başkan Özsoy’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.