3D Teknolojisi ile Mahalle Oluşturuldu!

Mekanlar 13.12.2019 - 16:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

3D Teknolojisi ile Mahalle Oluşturuldu!

Teknolojinin gelişimi hayatlarımızda büyük ölçüde kolaylık sağladı. Hem maddi olarak hem de zamansal olarak geliştirilen teknolojilerin artıları çok büyük.

Güney Meksika’da da kırsal bir alanda 3D teknolojisi kullanılarak evler inşa ediliyor. New Story isimli şirket, maddi olarak kötü durumda olan aileler için bir proje başlattı. Kar amacı gütmeyen bu projeyle ise 3D teknolojisi ile evler inşa ediliyor.     Güney Meksika’da kırsal bir alanda inşa edilen 3D evlerle bir mahalle oluşturuluyor.33 metrelik dev bir 3D yazıcı ile yapılan 500 metrekarelik evlerin geçen hafta çatıları ve pencereleri tamamlandı.     New Story şirketi, bu yeni inşaat modelinin maddi olarak sıkıntı yaşayan topluluklara uygun fiyatlı konut için çözümün bir parçası olabileceğine inanıyor.  
Teknolojinin gelişimi hayatlarımızda büyük ölçüde kolaylık sağladı. Hem maddi olarak hem de zamansal olarak geliştirilen teknolojilerin artıları çok büyük.

Güney Meksika’da da kırsal bir alanda 3D teknolojisi kullanılarak evler inşa ediliyor.

New Story isimli şirket, maddi olarak kötü durumda olan aileler için bir proje başlattı. Kar amacı gütmeyen bu projeyle ise 3D teknolojisi ile evler inşa ediliyor.

 

 

Güney Meksika’da kırsal bir alanda inşa edilen 3D evlerle bir mahalle oluşturuluyor.33 metrelik dev bir 3D yazıcı ile yapılan 500 metrekarelik evlerin geçen hafta çatıları ve pencereleri tamamlandı.

 

 

New Story şirketi, bu yeni inşaat modelinin maddi olarak sıkıntı yaşayan topluluklara uygun fiyatlı konut için çözümün bir parçası olabileceğine inanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.