2019’da gündemi meşgul eden 7 dizi!

DİZİ - FİLM 13.12.2019 - 16:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

2019’da gündemi meşgul eden 7 dizi!

Twitter da bu yıl en çok konuşulan, trend’i uzun süre meşgul eden ve milyonlarca tweet atılan dizileri paylaştı. Eğer hala izlemedikleriniz varsa yıl bitmeden önce hala vaktiniz var.

Narcos Kolombiya’nın ve hatta dünyanın en büyük uyuşturucu kartelinin başındaki isim olan Pablo Escobar‘ın hayatını anlatan ünlü dizi 2015 yılında başlamıştı. Şu an 3 sezonu bulunan Narcos, her yılın çok konuşulanları arasına girmeyi başarıyor. The Walking Dead İlk bölümü 2010 yılında yayınlanan ve o yıldan beri en çok izlenen, konuşulan dizilerden biri olan The Walking Dead 10 sezondan oluşuyor. The Walking Dead karakterleri ve konusuyla dikkat çekiyor. 10. sezonu ise 2019’un son günlerinde, 6 Ekim’de yayınlandı. Bu yüzden 2019’un en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı. Love Island Yine konusu itibariyle dünyada en çok konuşulan diziler arasında giren Love Island, bir diziden çok cinsellikle ilgili bir yarışma aslında. İngiltere’de yayınlanan tv show, tüm dünyada büyük bir ilgiyle izleniyor. Aslında özetle eskiden izlediğimiz “Biri Bizi Gözetliyor” programının cinsellik ağırlıklı versiyonu diyebiliriz. Grey’s Anatomy 2005 yılında başlayan ve tam 16 sezonu bulunan Grey’s Anatomy, ülkemizdeki Doktorlar esintili dizi. 16. sezonunun 26 Eylül 2019’da yayınlanmasıyla elbette yılın en çok konuşulanları arasına girdi. La Casa De Papel Son yılların en çok konuşulan dizisi şüphesiz ki La Casa De Papel. Yayınlandığı tarihten itiberen her fragmanı, her sahnesi adeta olay oldu. Her yerde Dali maskesiyle dolaşmak, kırmızı tulumlar giymek moda oldu. Çok konuşuldu, çok paylaşıldı. La Casa De Papel’in 3. sezonu yaz aylarında yayınlanan diziden 4. sezon haberleri de gelmeye başladı. Görünen o ki 2020’nin de en çok konuşulanlarından biri olacak La Casa De Papel. Stranger Things 80’ler ruhunu günümüze taşıyan ve ilk sezonundan itibaren birçok kişinin favorisi olmayı başaran Stranger Things’in 3. sezonu 4 Temmuz 2019’da yayınlandı. Hem öncesindeki heyecan ve merak, hem de 3.sezonun yayınlanmasından sonraki yorumlar diziyi en çok konuşulanlarda ikinci sıraya taşıdı. Game of Thrones İlk sırada Game of Thrones’un yer alması eminiz ki kimseyi şaşırtmamıştır. Zaten normal şartlarda da her sezonuyla heyecan yaratan ve dillerden düşmeyen dizi bu yıl final bölümüyle karşımızdaydı. 8. sezonuyla hayranlarına veda eden Game of Thrones final bölümüyle herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Hatta final bölümü tekrar çekilsin diye imza kampanyası başlatanlar bile oldu. Bu süreçte spoiler’lar, espririler, meme’ler havada uçuştu.   
Twitter da bu yıl en çok konuşulan, trend’i uzun süre meşgul eden ve milyonlarca tweet atılan dizileri paylaştı. Eğer hala izlemedikleriniz varsa yıl bitmeden önce hala vaktiniz var.

Narcos


Kolombiya’nın ve hatta dünyanın en büyük uyuşturucu kartelinin başındaki isim olan Pablo Escobar‘ın hayatını anlatan ünlü dizi 2015 yılında başlamıştı. Şu an 3 sezonu bulunan Narcos, her yılın çok konuşulanları arasına girmeyi başarıyor.


The Walking Dead


İlk bölümü 2010 yılında yayınlanan ve o yıldan beri en çok izlenen, konuşulan dizilerden biri olan The Walking Dead 10 sezondan oluşuyor. The Walking Dead karakterleri ve konusuyla dikkat çekiyor. 10. sezonu ise 2019’un son günlerinde, 6 Ekim’de yayınlandı. Bu yüzden 2019’un en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı.


Love Island


Yine konusu itibariyle dünyada en çok konuşulan diziler arasında giren Love Island, bir diziden çok cinsellikle ilgili bir yarışma aslında. İngiltere’de yayınlanan tv show, tüm dünyada büyük bir ilgiyle izleniyor. Aslında özetle eskiden izlediğimiz “Biri Bizi Gözetliyor” programının cinsellik ağırlıklı versiyonu diyebiliriz.


Grey’s Anatomy


2005 yılında başlayan ve tam 16 sezonu bulunan Grey’s Anatomy, ülkemizdeki Doktorlar esintili dizi. 16. sezonunun 26 Eylül 2019’da yayınlanmasıyla elbette yılın en çok konuşulanları arasına girdi.


La Casa De Papel


Son yılların en çok konuşulan dizisi şüphesiz ki La Casa De Papel. Yayınlandığı tarihten itiberen her fragmanı, her sahnesi adeta olay oldu. Her yerde Dali maskesiyle dolaşmak, kırmızı tulumlar giymek moda oldu. Çok konuşuldu, çok paylaşıldı. La Casa De Papel’in 3. sezonu yaz aylarında yayınlanan diziden 4. sezon haberleri de gelmeye başladı. Görünen o ki 2020’nin de en çok konuşulanlarından biri olacak La Casa De Papel.


Stranger Things


80’ler ruhunu günümüze taşıyan ve ilk sezonundan itibaren birçok kişinin favorisi olmayı başaran Stranger Things’in 3. sezonu 4 Temmuz 2019’da yayınlandı. Hem öncesindeki heyecan ve merak, hem de 3.sezonun yayınlanmasından sonraki yorumlar diziyi en çok konuşulanlarda ikinci sıraya taşıdı.


Game of Thrones


İlk sırada Game of Thrones’un yer alması eminiz ki kimseyi şaşırtmamıştır. Zaten normal şartlarda da her sezonuyla heyecan yaratan ve dillerden düşmeyen dizi bu yıl final bölümüyle karşımızdaydı. 8. sezonuyla hayranlarına veda eden Game of Thrones final bölümüyle herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Hatta final bölümü tekrar çekilsin diye imza kampanyası başlatanlar bile oldu. Bu süreçte spoiler’lar, espririler, meme’ler havada uçuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.