Çok Eşli olan kadının inanılmaz hayatı!

YAŞAM 10.12.2019 - 16:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çok Eşli olan kadının inanılmaz hayatı!

20 yaşındaki Tory Ojeda ABD’nin Florida eyaletinde 4 sevgilisiyle birlikte yaşıyor. Genç kadının tüm partnerleriyle arasında bir aşk ilişkisi var.

  Şu günlerde ise Tory Ojeda ve 4 partnerinin yaşadığı evde heyecanlı bir hava hakim. Çünkü genç kadın neredeyse 7 aylık hamile. Bebeğin babasının kim olduğuyla ise kimse ilgilenmiyor. Çünkü onlar bir aile ve bebeklerini birlikte büyütecekler. Bir kız çocuk bekleyen ailede herkes, bebeğin sorumluluğunu daha şimdiden üstleniyor. 4 baba da bebeğe hem maddi hem de manevi destek olmak için ellerinden geleni yapacaklar.     Tory Ojeda; “4’ünden biri ikinci bir partner bulsaydı, sevinirdim. 4 kişi için ayrı ayrı zaman yaratmak ve herkesin bu ilişkide kendini iyi hissettiğinden emin olmak biraz zor. İlişkideki tek kadın olmak istemiyorum, ikinci bir kadın kesinlikle iyi olurdu.” diyor.  
20 yaşındaki Tory Ojeda ABD’nin Florida eyaletinde 4 sevgilisiyle birlikte yaşıyor. Genç kadının tüm partnerleriyle arasında bir aşk ilişkisi var.

 

Şu günlerde ise Tory Ojeda ve 4 partnerinin yaşadığı evde heyecanlı bir hava hakim. Çünkü genç kadın neredeyse 7 aylık hamile.


Bebeğin babasının kim olduğuyla ise kimse ilgilenmiyor. Çünkü onlar bir aile ve bebeklerini birlikte büyütecekler.


Bir kız çocuk bekleyen ailede herkes, bebeğin sorumluluğunu daha şimdiden üstleniyor. 4 baba da bebeğe hem maddi hem de manevi destek olmak için ellerinden geleni yapacaklar.

 


 

Tory Ojeda; “4’ünden biri ikinci bir partner bulsaydı, sevinirdim. 4 kişi için ayrı ayrı zaman yaratmak ve herkesin bu ilişkide kendini iyi hissettiğinden emin olmak biraz zor. İlişkideki tek kadın olmak istemiyorum, ikinci bir kadın kesinlikle iyi olurdu.” diyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.