“Siyasi mevta olmadan harekete geçin!”

POLİTİKA 06.12.2019 - 15:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Siyasi mevta olmadan harekete geçin!”

Yeniden Refah partisi Kahramanmaraş il başkanı Mehmet Dere, düzenlediği basın açıklamasıyla İstanbul sözleşmesini eleştirdi.

Dere, “Biz buradan Kahramanmaraş milletvekillerine sesleniyoruz; Sizler Sütçü imamların Ali Sezai efendilerin, Rıdvan hocaların torunlarısınız; kendinize gelin, siyasi bir mevta olmadan kendiniz gelin, yuvaları yıkan, aileleri dağıtan, cinsiyet tanımayan, ülkeyi savaşsız yok oluşa götüren İstanbul Sözleşmesini iptal etmek için acilen harekete geçin!”dedi.   “Bu ülkeyi savaşsız yok etmektir”   6284 sayılı yasayı ser bir dille eleştiren Mehmet Dere şunları söyledi: “AB Uyum Yasaları diyerek ülkemizin dinine yapısına ahlakına aykırı 6284 sayılı yasayı (İstanbul Sözleşmesini ) çıkaran Ak Parti ve destek veren diğer partilerde; Milletimizi yok sayması,  Dini Ahlaki değerlerini umursamaması nedeniyle, siyasi mevta olma yolunda hızla ilerlemektedirler.   Bizim için “Aile kutsaldır. Aileyi yok etme savaşına karşı elbirliğiyle mücadele etmek gereklidir”. Avrupa Konseyi’nin dayatması olan sözleşmenin birçok Avrupa ülkesi tarafından kabul edilmediği ortadadır. Bulgaristan ABD, Rusya, Kanada, Vatikan, Japonya, Azerbaycan, Meksika, İngiltere gibi ülkelerin İstanbul Sözleşmesi’ni kabul etmediklerini açıklamışlardır. Ülkeyi savaşsız yok etmeyi amaçlayan Batılılar,  İstanbul’un fethi ve Bizans’ın yıkılışını hâlâ hazmedebilmiş değildirler; Haçlı birliği İstanbul fethinin Rövanşını, intikamını” “İstanbul Sözleşmesi ile almaya çalışmaktadırlar.     İstanbul Sözleşmesi’nin kabul edilme yöntemi tam bir skandal. Sözleşme; uzmanlar, hukukçular, siyasiler, ilim adamları tarafından tartışılmadı. Halkımızın görüşü alınmadı. Bu kadar önemli bir konuda halk oylamasına Referanduma neden gidilmedi? Güya İstanbul Sözleşmesi’yle kadın cinayetlerini ve aile içi şiddeti önleyeceklerdi. Rakamlar size hiçbir şey anlatmıyor mu? Kadın cinayetleri ve aile içi şiddet 2012’den bu tarafa kademeli olarak arttı. Türkiye’nin problemlerini sömürgecilerin müdahalesiyle çözemezsiniz! Ancak, içimizdeki uzmanlar ve milletin görüşü alınarak ortaya konulan reçeteler derdimize derman olabilir.”    
Yeniden Refah partisi Kahramanmaraş il başkanı Mehmet Dere, düzenlediği basın açıklamasıyla İstanbul sözleşmesini eleştirdi.

Dere, “Biz buradan Kahramanmaraş milletvekillerine sesleniyoruz; Sizler Sütçü imamların Ali Sezai efendilerin, Rıdvan hocaların torunlarısınız; kendinize gelin, siyasi bir mevta olmadan kendiniz gelin, yuvaları yıkan, aileleri dağıtan, cinsiyet tanımayan, ülkeyi savaşsız yok oluşa götüren İstanbul Sözleşmesini iptal etmek için acilen harekete geçin!”dedi.

 

“Bu ülkeyi savaşsız yok etmektir”

 

6284 sayılı yasayı ser bir dille eleştiren Mehmet Dere şunları söyledi: “AB Uyum Yasaları diyerek ülkemizin dinine yapısına ahlakına aykırı 6284 sayılı yasayı (İstanbul Sözleşmesini ) çıkaran Ak Parti ve destek veren diğer partilerde; Milletimizi yok sayması,  Dini Ahlaki değerlerini umursamaması nedeniyle, siyasi mevta olma yolunda hızla ilerlemektedirler.   Bizim için “Aile kutsaldır. Aileyi yok etme savaşına karşı elbirliğiyle mücadele etmek gereklidir”. Avrupa Konseyi’nin dayatması olan sözleşmenin birçok Avrupa ülkesi tarafından kabul edilmediği ortadadır. Bulgaristan ABD, Rusya, Kanada, Vatikan, Japonya, Azerbaycan, Meksika, İngiltere gibi ülkelerin İstanbul Sözleşmesi’ni kabul etmediklerini açıklamışlardır. Ülkeyi savaşsız yok etmeyi amaçlayan Batılılar,  İstanbul’un fethi ve Bizans’ın yıkılışını hâlâ hazmedebilmiş değildirler; Haçlı birliği İstanbul fethinin Rövanşını, intikamını” “İstanbul Sözleşmesi ile almaya çalışmaktadırlar.  

 

İstanbul Sözleşmesi’nin kabul edilme yöntemi tam bir skandal. Sözleşme; uzmanlar, hukukçular, siyasiler, ilim adamları tarafından tartışılmadı. Halkımızın görüşü alınmadı. Bu kadar önemli bir konuda halk oylamasına Referanduma neden gidilmedi? Güya İstanbul Sözleşmesi’yle kadın cinayetlerini ve aile içi şiddeti önleyeceklerdi. Rakamlar size hiçbir şey anlatmıyor mu? Kadın cinayetleri ve aile içi şiddet 2012’den bu tarafa kademeli olarak arttı. Türkiye’nin problemlerini sömürgecilerin müdahalesiyle çözemezsiniz! Ancak, içimizdeki uzmanlar ve milletin görüşü alınarak ortaya konulan reçeteler derdimize derman olabilir.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.