Hilmi Şahballı ameliyat oldu!

06.12.2019 - 09:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hilmi Şahballı ameliyat oldu!

Asrın ozanı Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinin yetiştirdiği değerlerden Hilmi Şahballı katarakt ameliyatı oldu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ın gerçekleştirdiği operasyonu Hilmi Şahballı‘nın kızı nurgül Şahballı Koçak sosyal medya hesaplarından sevenlerine duyurdu.   Daha önce de bir diğer gözünden katarakt ameliyatı olan Hilmi Şahballı Akdeniz Üniversitesi’nin dünya standartlarında sağlık hizmeti verdiğini belirterek ilgi ve alakalarından dolayı Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve ekibine teşekkür etti.  
Asrın ozanı Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinin yetiştirdiği değerlerden Hilmi Şahballı katarakt ameliyatı oldu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ın gerçekleştirdiği operasyonu Hilmi Şahballı‘nın kızı nurgül Şahballı Koçak sosyal medya hesaplarından sevenlerine duyurdu.

 


Daha önce de bir diğer gözünden katarakt ameliyatı olan Hilmi Şahballı Akdeniz Üniversitesi’nin dünya standartlarında sağlık hizmeti verdiğini belirterek ilgi ve alakalarından dolayı Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve ekibine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.