Ekolojik tatil köyünde sadece mum ışığı var!

Mekanlar 30.11.2019 - 16:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ekolojik tatil köyünde sadece mum ışığı var!

Denize sıfır tatil köyünde elektrik, telefon, klima, mini bar ve internet yok; sadece doğa, okyanus, yıldızlar ve mum ışığı var.

Azulik ekolojik tatil köyü Meksika, Tulum’da Karayip Denizi kıyısında doğal çevresine saygılı, çevre dostu bir tesistir. Tesiste, çeşitli yerel ve yerli sanatçıların çalışmalarını vurgulayan, çevreye duyarlı bir sanat galerisi olan IK Lab bulunuyor. Dört element ateş, hava, su ve toprak 39 lüks ağaç evden oluşan tatil köyü boyunca kullanılan her malzeme ve tasarıma yansıyor. ( www.filmlegez.com)     
Denize sıfır tatil köyünde elektrik, telefon, klima, mini bar ve internet yok; sadece doğa, okyanus, yıldızlar ve mum ışığı var.

Azulik ekolojik tatil köyü Meksika, Tulum’da Karayip Denizi kıyısında doğal çevresine saygılı, çevre dostu bir tesistir.


Tesiste, çeşitli yerel ve yerli sanatçıların çalışmalarını vurgulayan, çevreye duyarlı bir sanat galerisi olan IK Lab bulunuyor. Dört element ateş, hava, su ve toprak 39 lüks ağaç evden oluşan tatil köyü boyunca kullanılan her malzeme ve tasarıma yansıyor.

( www.filmlegez.com) 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.