Onları Hiç Böyle Görmediniz!

27.11.2019 - 12:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Onları Hiç Böyle Görmediniz!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde köy gezisine çıkan Kaymakam ile Belediye başkanı gözleme yapan kadınlara yardım etti.

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ile Belediye başkanı Osman Okumuş ilçede bulunan kırsal mahallelere sık sık inceleme gezisine çıkıyorlar. İlçeye bağlı Uzunsöğüt Mahallesinde yaptıkları ziyarette gözleme yapan kadınları gören Kaymakam ve Belediye başkanı kadınların gözleme pişirdikleri sacın başına oturarak pişirmeye yardım etti.   Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Uzunsöğüt Mahallesindeki okul inşaatını inceleyen Kaymakam Gürbüz Saltaş’a daire ve Kurum amirleri de eşlik etti.
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde köy gezisine çıkan Kaymakam ile Belediye başkanı gözleme yapan kadınlara yardım etti.

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ile Belediye başkanı Osman Okumuş ilçede bulunan kırsal mahallelere sık sık inceleme gezisine çıkıyorlar. İlçeye bağlı Uzunsöğüt Mahallesinde yaptıkları ziyarette gözleme yapan kadınları gören Kaymakam ve Belediye başkanı kadınların gözleme pişirdikleri sacın başına oturarak pişirmeye yardım etti.

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Uzunsöğüt Mahallesindeki okul inşaatını inceleyen Kaymakam Gürbüz Saltaş’a daire ve Kurum amirleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.