Metabolizmayı Hızlandıran Baharatlar!
Metabolizmayı Hızlandıran Baharatlar!
İşte metabolizmayı hızlandıran baharatlar.
İşte metabolizmayı hızlandıran baharatlar.
Zencefil: Vücut ısısını ve metabolizma hızını arttırır. İştah kontrolünde rol alır. Bağışıklık güçlendiricidir.
Zerdeçal: Kan şekerini dengeler. İştah baskılar. Beta karotenden zengin yapısı karaciğeri zararlı toksinlerden korur.
Tarçın: İnsülini dengeler. Tatlı krizlerini önler. Metabolizmayı hızlandırır. Yeşil çay içine atılan bir çubuk tarçın ile bel çevresi yağlarının yakılmasına yardımcı olur.
Köri: Yağın depolanmasını azaltıp, kan şekerini dengeler.
Hardal: Hızlı kilo kayıbını sağlamakta yıldız baharattır. Düzenli olarak 1 çay kaşığı tüketilen hardal metabolizmayı yaklaşık yüzde 25 oranında arttırır.
Karabiber: İçeriğindeki piperin maddesi metabolizmayı hızlandırır. Hazmı kolaylaştırır. Anti-oksidan ve antibakteriyel özelliğe sahiptir.
Pul biber: Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını arttırır. İştah baskılayıcı özelliğe sahiptir.
Biberiye: Yağ yakım metabolizmasında etkilidir. Vücut ısısını arttırır, dolaşımı canlandırır.
Çörek otu: Glikozun bağırsaklardan emilimini yavaşlatarak, kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. İştah baskılayıcıdır.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.