Edeler Evinde Karabükspor’u Ağırlayacak!

SPOR 21.11.2019 - 10:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Edeler Evinde Karabükspor’u Ağırlayacak!

TFF 2.lig Kırmızı grupta 14.haftanın maçında, Piserro Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

2.ligde transfer yasağı olan ve zor günler geçiren ve genç kadroyla mücadele eden Kardemir Karabükspor ile Piserro Kahramanmaraşspor,  24 Kasım pazar günü saat 13:00'de 12 Şubat stadında karşı karşıya gelecek.    Piserro Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında bilet fiyatları kapalı 10 TL, kale arkası ve maraton 5 TL’den satılacak.    3 maç sonra galibiyet sevinci yaşayan Piserro Kahramanmaraşspor,  Kırmızı grupta 19 puanla 8.sırada yer alırken, 3 puanı silinen Kardemir Karabükspor, puansız son sırada yer alıyor.  
TFF 2.lig Kırmızı grupta 14.haftanın maçında, Piserro Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

2.ligde transfer yasağı olan ve zor günler geçiren ve genç kadroyla mücadele eden Kardemir Karabükspor ile Piserro Kahramanmaraşspor,  24 Kasım pazar günü saat 13:00'de 12 Şubat stadında karşı karşıya gelecek.

 

 Piserro Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında bilet fiyatları kapalı 10 TL, kale arkası ve maraton 5 TL’den satılacak.

 

 3 maç sonra galibiyet sevinci yaşayan Piserro Kahramanmaraşspor,  Kırmızı grupta 19 puanla 8.sırada yer alırken, 3 puanı silinen Kardemir Karabükspor, puansız son sırada yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.