Öğrencilere Giyim Yardımı!

EKONOMİ 20.11.2019 - 15:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öğrencilere Giyim Yardımı!

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliği ile yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

Yardıma muhtaç öğrenciler için hazırlanan bot ve kabanlar, il ve ilçe milli eğitim müdürleri aracılığı ile Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Göksun, Onikişubat, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerindeki okullarda dağıtılacak.   Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen teslim töreninde, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, maddi durumu elverişli olmayan öğrencilere dağıtılmak üzere yaptırılan bot ve kabanları ilçe milli eğitim müdürlerine teslim etti.   KMTSO Giyim Yardımı her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkılarıyla düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Yardıma muhtaç öğrencilere yönelik olarak yürütülen bu faaliyet sosyal yardım adına Kahramanmaraş’ta önemli bir ihtiyacı karşılıyor.    
Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliği ile yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

Yardıma muhtaç öğrenciler için hazırlanan bot ve kabanlar, il ve ilçe milli eğitim müdürleri aracılığı ile Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Göksun, Onikişubat, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerindeki okullarda dağıtılacak.

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen teslim töreninde, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, maddi durumu elverişli olmayan öğrencilere dağıtılmak üzere yaptırılan bot ve kabanları ilçe milli eğitim müdürlerine teslim etti.

 

KMTSO Giyim Yardımı her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkılarıyla düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Yardıma muhtaç öğrencilere yönelik olarak yürütülen bu faaliyet sosyal yardım adına Kahramanmaraş’ta önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.