Şehidin İsmi Okuduğu Okulda Yaşayacak

20.11.2019 - 15:18, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şehidin İsmi Okuduğu Okulda Yaşayacak

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Evran’ın ismi kendisinin de okuduğu okula verildi.

2012 yılında Şırnak’ın Uludere İlçesinde görev yaptığı birlikte silah bakımı sırasında şehit düşen Uzman Çavuş Ali Evran’ın ismi Kırmakaya Mahallesinde yeni yapılan ve Eğitim Öğretime açılan hem ilkokul hem de ortaokul olarak eğitim öğretim veren okulda yaşayacak.   Türkoğlu ilçesi Kırmakaya Mahallesinde doğan ve aynı ismi taşıyan okulda okuyan Şehit Uzman Çavuş Ali Evran’ın isminin bu okula verilmesi ailesi tarafından duygulu anların yaşanmasına neden oldu.  
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Evran’ın ismi kendisinin de okuduğu okula verildi.

2012 yılında Şırnak’ın Uludere İlçesinde görev yaptığı birlikte silah bakımı sırasında şehit düşen Uzman Çavuş Ali Evran’ın ismi Kırmakaya Mahallesinde yeni yapılan ve Eğitim Öğretime açılan hem ilkokul hem de ortaokul olarak eğitim öğretim veren okulda yaşayacak.

 

Türkoğlu ilçesi Kırmakaya Mahallesinde doğan ve aynı ismi taşıyan okulda okuyan Şehit Uzman Çavuş Ali Evran’ın isminin bu okula verilmesi ailesi tarafından duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.