“Elbistan’da Görülmemiş Bir Eylem Yaparız!”

GÜNDEM 20.11.2019 - 10:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Elbistan’da Görülmemiş Bir Eylem Yaparız!”

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Afşin- Elbistan Termik Santrali konusunda TBMM’de sert çıktı!

Öztunç’un gündeminden Afşin - Elbistan Termik Santrali konusu hiç düşmüyor. Öztunç burada yaşanan sorunu her fırsatta dile getirerek yetkililerden çözüm önerisi bekliyor.   Atom karınca lakaplı Öztunç’un geçtiğimiz gün TBMM kürsüsünde yapmış olduğu konuşma ise bu zamana kadar yapılan konuşmaların en sertiydi.   Öztunç, “Derebeyi gibiler, beni AK Parti Milletvekillerini, Ahmet Özdemir'i tehdit ediyorlar. İşçilere telefon numaralarımızı veriyorlar. Arayın diyorlar. Ve o kadar rahatlar ki kimse bize dokunamaz diyorlar.'' Dedi.   Sefer Aycan neden suskun?   Konuşmasında MHP Kahramanmaraş milletvekili Sefer Aycan’a da sataşan Öztunç şunları söyledi: “300 bin insanın yaşadığı Afşin, Elbistan ilçelerine kül yağıyor. Her saat 280 ton kül yağıyor. Niye santralde filtreleme olmadığı için. Kirlilik nedeniyle 17 bin erken ölüm olmuş. Hava kirliliğinde şehir olarak ikinci sıradayız. Araçlarda millet kanser olmasın diye sigara içmek yasaklanıyor ama koca koca bacalardan duman çıkmasına izin veriyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Bugüne kadar Elbistan’da görülmemiş eylemi yaparız. Ne Mahir Ünal girebilir, nede Ak partililer girebilir. Haberiniz olsun. Sayın Sefer Aycan’a da sataşıyorum. Sayın Aycan sizde bu ilin milletvekilisiniz sizin bu konuda düşüncelerinizi merak ediyoruz.”
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Afşin- Elbistan Termik Santrali konusunda TBMM’de sert çıktı!

Öztunç’un gündeminden Afşin - Elbistan Termik Santrali konusu hiç düşmüyor. Öztunç burada yaşanan sorunu her fırsatta dile getirerek yetkililerden çözüm önerisi bekliyor.

 

Atom karınca lakaplı Öztunç’un geçtiğimiz gün TBMM kürsüsünde yapmış olduğu konuşma ise bu zamana kadar yapılan konuşmaların en sertiydi.

 

Öztunç, “Derebeyi gibiler, beni AK Parti Milletvekillerini, Ahmet Özdemir'i tehdit ediyorlar. İşçilere telefon numaralarımızı veriyorlar. Arayın diyorlar. Ve o kadar rahatlar ki kimse bize dokunamaz diyorlar.'' Dedi.

 

Sefer Aycan neden suskun?

 

Konuşmasında MHP Kahramanmaraş milletvekili Sefer Aycan’a da sataşan Öztunç şunları söyledi: “300 bin insanın yaşadığı Afşin, Elbistan ilçelerine kül yağıyor. Her saat 280 ton kül yağıyor. Niye santralde filtreleme olmadığı için. Kirlilik nedeniyle 17 bin erken ölüm olmuş. Hava kirliliğinde şehir olarak ikinci sıradayız. Araçlarda millet kanser olmasın diye sigara içmek yasaklanıyor ama koca koca bacalardan duman çıkmasına izin veriyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Bugüne kadar Elbistan’da görülmemiş eylemi yaparız. Ne Mahir Ünal girebilir, nede Ak partililer girebilir. Haberiniz olsun. Sayın Sefer Aycan’a da sataşıyorum. Sayın Aycan sizde bu ilin milletvekilisiniz sizin bu konuda düşüncelerinizi merak ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.