Afşin İlçe Tarım Müdürü Belli Oldu!

13.11.2019 - 19:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Afşin İlçe Tarım Müdürü Belli Oldu!

Afşin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Mustafa İlbey Demir atandı.

Hatay'ın Defne ilçesine İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak tayin olan Muttalip Kurt'un yerine atanan Ziraat Mühendisi Mustafa İlbey Demir görevine başladı.   M. İlbey Demir kimdir?   Aslen Afşin Dağlıca Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Mustafa İlbey Demir Ankara Üniversitesi Ziraat fakültesi mezunudur. Yüksek lisansını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde yapmıştır. 2011 yılından beri Afşin'de görev yapan Demir evli ve bir çocuk babasıdır.  
Afşin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Mustafa İlbey Demir atandı.

Hatay'ın Defne ilçesine İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak tayin olan Muttalip Kurt'un yerine atanan Ziraat Mühendisi Mustafa İlbey Demir görevine başladı.

 

M. İlbey Demir kimdir?

 

Aslen Afşin Dağlıca Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Mustafa İlbey Demir Ankara Üniversitesi Ziraat fakültesi mezunudur. Yüksek lisansını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde yapmıştır. 2011 yılından beri Afşin'de görev yapan Demir evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.