Avrupa’daki Yaşlıları Sosyal Medya İle Geçtik!

YAŞAM 13.11.2019 - 16:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Avrupa’daki Yaşlıları Sosyal Medya İle Geçtik!

Yapılan son araştırma, 65-74 yaş aralığındaki Türk vatandaşlarının internet kullanımını gözler önüne serdi.

AjansPress ile PRNet ortaklığında yapılan araştırma, Türkiye'deki yaşlıların Avrupa'daki yaşlılara göre sosyal medyayı daha fazla kullandığını ortaya çıkardı. Akıllı telefon ve internet kullanımı her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. Büyük küçük demeden artık herkes bir akıllı telefon sahibi ve insanlar, artık yavaş yavaş teknolojiyi hayatlarının içine entegre ediyorlar. Bu durum, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye için de geçerli.   Yapılan son araştırmalar ise Türkiye'deki yaşlıların, sosyal medyaya ne kadar düşkün olduklarını gözler önüne seriyor.
Yapılan son araştırma, 65-74 yaş aralığındaki Türk vatandaşlarının internet kullanımını gözler önüne serdi.

AjansPress ile PRNet ortaklığında yapılan araştırma, Türkiye'deki yaşlıların Avrupa'daki yaşlılara göre sosyal medyayı daha fazla kullandığını ortaya çıkardı.


Akıllı telefon ve internet kullanımı her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. Büyük küçük demeden artık herkes bir akıllı telefon sahibi ve insanlar, artık yavaş yavaş teknolojiyi hayatlarının içine entegre ediyorlar. Bu durum, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye için de geçerli.

 

Yapılan son araştırmalar ise Türkiye'deki yaşlıların, sosyal medyaya ne kadar düşkün olduklarını gözler önüne seriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.