Eski Gardiyana Teklif Yağıyor!

13.11.2019 - 16:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Eski Gardiyana Teklif Yağıyor!

Avustralya'da gardiyan olarak çalıştığı bir hapishanede, mahkumla aşk yaşadığı gerekçesiyle görevden alınan Tara Brooks'a, mankenlik ajanslarından teklif yağıyor.

Avustralya Sidney'de bir hapishanede gardiyan olarak çalışan Tara Brooks, uyuşturucu kaçakçılığı suçundan yargılanan 44 yaşındaki mahkum Hassan Zreika ile aşk yaşamaya başladı. Yasak aşkın ortaya çıkmasıyla gardiyan Tara Brooks, görevden alındı. Hapishane yönetimi Brooks'u kovmakla kalmadı, 'Görevini kötüye kullanma' suçundan bir de dava açtı genç gardiyana. Ancak mahkeme, Brooks'u suçlu görmedi ve görevden alınmasının yeterli bir ceza olduğuna karar verdi. Tara Brooks'un hayatı, o andan itibaren değişmeye başladı. Eski gardiyana mankenlik teklifleri yağmaya başladı.  
Avustralya'da gardiyan olarak çalıştığı bir hapishanede, mahkumla aşk yaşadığı gerekçesiyle görevden alınan Tara Brooks'a, mankenlik ajanslarından teklif yağıyor.

Avustralya Sidney'de bir hapishanede gardiyan olarak çalışan Tara Brooks, uyuşturucu kaçakçılığı suçundan yargılanan 44 yaşındaki mahkum Hassan Zreika ile aşk yaşamaya başladı.
Yasak aşkın ortaya çıkmasıyla gardiyan Tara Brooks, görevden alındı.


Hapishane yönetimi Brooks'u kovmakla kalmadı, 'Görevini kötüye kullanma' suçundan bir de dava açtı genç gardiyana.


Ancak mahkeme, Brooks'u suçlu görmedi ve görevden alınmasının yeterli bir ceza olduğuna karar verdi.


Tara Brooks'un hayatı, o andan itibaren değişmeye başladı. Eski gardiyana mankenlik teklifleri yağmaya başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.