Terapi İçin Tabuta Giriyorlar!

07.11.2019 - 16:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Terapi İçin Tabuta Giriyorlar!

Uzak Doğu'nun en kalabalık ülkelerinden biri olan Güney Kore oldukça farklı bir kültüre ve geleneklere sahip. Güney Kore'de şaşıracağınız pek çok şeyle karşılaşmanız mümkün.

Pek çok yönden gelişmiş bir ülke olan Güney Kore’de çalışma ve yaşam şartları oldukça stresli. Çünkü Güney Kore, dünyada haftalık çalışma saatlerinin en fazla olduğu ülkelerden biri. Bu baskıdan kaçmak isteyenler ise kendine uygun yöntemler buluyor. Bunlardan biri de; canlı cenaze terapi seansı   7 yıl önce bir cenaze levazımat şirketinin başlattığı seanslara şimdiye kadar 25 binden fazla kişi katıldı.   Her yaş grubundan insanların katılım gösterdiği seanslarda, kefen giyilerek 10 dakika süreyle bir tabutun içine giriliyor.
Uzak Doğu'nun en kalabalık ülkelerinden biri olan Güney Kore oldukça farklı bir kültüre ve geleneklere sahip. Güney Kore'de şaşıracağınız pek çok şeyle karşılaşmanız mümkün.

Pek çok yönden gelişmiş bir ülke olan Güney Kore’de çalışma ve yaşam şartları oldukça stresli. Çünkü Güney Kore, dünyada haftalık çalışma saatlerinin en fazla olduğu ülkelerden biri. Bu baskıdan kaçmak isteyenler ise kendine uygun yöntemler buluyor. Bunlardan biri de; canlı cenaze terapi seansı

 

7 yıl önce bir cenaze levazımat şirketinin başlattığı seanslara şimdiye kadar 25 binden fazla kişi katıldı.

 

Her yaş grubundan insanların katılım gösterdiği seanslarda, kefen giyilerek 10 dakika süreyle bir tabutun içine giriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.