Elbistan Filede Düşme Potasına Geriledi!

SPOR 04.11.2019 - 15:57, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Elbistan Filede Düşme Potasına Geriledi!

Voleybol Kadınlar 1.Ligindeki Temsilcimiz Elbistan Voleybol Takımı 4.Hafta mücadelesinde Samsun Bşb Anakent Voleybol takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan mücadele neticesinde temsilcimiz ilk seti 25-13 ikinci seti 25-23 kaybetti. 3. Seti ise 27-25 kazanan temsilcimiz 4.sette rakibine direnemeyerek 25-18 mağlup oldu ve 3-1’lik mağlubiyetle salondan ayrıldı. Bu netice sonrasında 12 takımın bulunduğu ligde 11.sıraya düşen takımımız sezon başında şampiyon olup Sultanlar ligine çıkma parolasıyla başladığı ligde düşme potasına geriledi.   Temsilcimiz gelecek hafta ligde son sırada bulunan ve ligden düşmesine kesin gözü ile bakılan Antalya Temsilcisi Berlin Döner Antalyaspor kadın voleybol takımı ile Kahramanmaraş Osman Sayın Kapalı Spor salonunda mücadele edecek.
Voleybol Kadınlar 1.Ligindeki Temsilcimiz Elbistan Voleybol Takımı 4.Hafta mücadelesinde Samsun Bşb Anakent Voleybol takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan mücadele neticesinde temsilcimiz ilk seti 25-13 ikinci seti 25-23 kaybetti. 3. Seti ise 27-25 kazanan temsilcimiz 4.sette rakibine direnemeyerek 25-18 mağlup oldu ve 3-1’lik mağlubiyetle salondan ayrıldı. Bu netice sonrasında 12 takımın bulunduğu ligde 11.sıraya düşen takımımız sezon başında şampiyon olup Sultanlar ligine çıkma parolasıyla başladığı ligde düşme potasına geriledi.

 

Temsilcimiz gelecek hafta ligde son sırada bulunan ve ligden düşmesine kesin gözü ile bakılan Antalya Temsilcisi Berlin Döner Antalyaspor kadın voleybol takımı ile Kahramanmaraş Osman Sayın Kapalı Spor salonunda mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.