Deplasmandan Eli Boş Döndük!

SPOR 03.11.2019 - 18:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Deplasmandan Eli Boş Döndük!

11.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Kırşehir deplasmanda karşılaştı.

TFF 2.lig Kımızı Grupta 11.haftanın maçında Piserro Kahramanmaraşspor, Kırşehir deplasmanda 1-0 mağlup oldu.   Kırşehir Ahi stadında oynanan Kırşehir Belediyespor, Kahramanmaraşspor Karşılaşmasını Bursa Bölgesinden Hasan Kaçar yönetti., yardımcı hakem olarak  Cankut Gönenç ile  Tuncay Ercan görev yaptı.   Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başlayan Karşılaşmada 7.dakikada köşe vuruşundan gelen top Oğuzhan Öztürk'ün önünde kaldı.vuruşunda Kırşehir Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Kahramanmaraşspor 40.dakikada Burak Can Kunt ile önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 1dakika uzatma verilen karşılaşmada ilk yarı Kırşehir Belediyespor'un 1-0' lık üstünlüğü ile sona erdi.
11.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Kırşehir deplasmanda karşılaştı.

TFF 2.lig Kımızı Grupta 11.haftanın maçında Piserro Kahramanmaraşspor, Kırşehir deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

 

Kırşehir Ahi stadında oynanan Kırşehir Belediyespor, Kahramanmaraşspor Karşılaşmasını Bursa Bölgesinden Hasan Kaçar yönetti., yardımcı hakem olarak  Cankut Gönenç ile  Tuncay Ercan görev yaptı.

 

Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başlayan Karşılaşmada 7.dakikada köşe vuruşundan gelen top Oğuzhan Öztürk'ün önünde kaldı.vuruşunda Kırşehir Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Kahramanmaraşspor 40.dakikada Burak Can Kunt ile önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 1dakika uzatma verilen karşılaşmada ilk yarı Kırşehir Belediyespor'un 1-0' lık üstünlüğü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.