Türkoğlu Gençlik Ve Spor Müdürlüğünde Görev Değişimi!

SPOR 31.10.2019 - 19:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu Gençlik Ve Spor Müdürlüğünde Görev Değişimi!

Kılılı Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Akkaya, Türkoğlu Gençlik ve Spor Müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz günlerde Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Adem Aydoğan’ın vekaleten atanmasının ardından Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde de görev değişimi yaşandı.  İlçe Müdürü Necati Yıldız’ın yerine vekaleten Kılılı Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Türkoğlu Belediye spor yönetiminde de yer alan Hüseyin Akkaya vekaleten atandı.  
Kılılı Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Akkaya, Türkoğlu Gençlik ve Spor Müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz günlerde Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Adem Aydoğan’ın vekaleten atanmasının ardından Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde de görev değişimi yaşandı. 


İlçe Müdürü Necati Yıldız’ın yerine vekaleten Kılılı Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Türkoğlu Belediye spor yönetiminde de yer alan Hüseyin Akkaya vekaleten atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.