CHP Andırın İlçe Binası Hizmete Açıldı!

POLİTİKA 29.10.2019 - 19:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

CHP Andırın İlçe Binası Hizmete Açıldı!

CHP Andırın ilçe binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen programa CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, CHP il Başkanı Esat Şengül, İl Disiplin kurulu Başkanı Alattin Çiftarslan, Kadın kolları il başkanı Füsun Zabun, İl Yönetim kurulu üyeleri, ilçe Örgütleri, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.     “3 binayı tek binada birleştireceğiz”   Programda konuşan Ali Öztunç, “Eğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan o koltukta oturuyorsa bunu yıllarca eleştirdiği Mustafa Kemal’e borçludur. Bugün bakanlar, milletvekilleri varsa biz bunu cumhuriyete borçluyuz.O yüzden biz cumhuriyetin değerini bileceğiz. Cumhuriyetimize göz dikenlere de gözünü çıkartacağız. Bugün burada ilçe binamızı almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu diğer ilçeler içinde yapmayı düşünüyoruz. Merkezde il ve Dulkadiroğlu ve Onikişubat binaları bir olacak. Bunun olurunu genel merkezimizden aldık.”dedi.     “İktidara yürüyoruz”   İl başkanı Esat Şengül ise, “İktidarımızın da olduğu önümüzdeki yıl Cumhuriyet bayramını bir farklı kutlayacağız. Bunu niye söylüyorum. Ak Parti sıkıştı seçim görünüyor seçim. Bizlerde adım adım iktidara yürüyoruz.”diye konuştu.    
CHP Andırın ilçe binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen programa CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, CHP il Başkanı Esat Şengül, İl Disiplin kurulu Başkanı Alattin Çiftarslan, Kadın kolları il başkanı Füsun Zabun, İl Yönetim kurulu üyeleri, ilçe Örgütleri, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

“3 binayı tek binada birleştireceğiz”

 

Programda konuşan Ali Öztunç, “Eğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan o koltukta oturuyorsa bunu yıllarca eleştirdiği Mustafa Kemal’e borçludur. Bugün bakanlar, milletvekilleri varsa biz bunu cumhuriyete borçluyuz.O yüzden biz cumhuriyetin değerini bileceğiz. Cumhuriyetimize göz dikenlere de gözünü çıkartacağız. Bugün burada ilçe binamızı almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu diğer ilçeler içinde yapmayı düşünüyoruz. Merkezde il ve Dulkadiroğlu ve Onikişubat binaları bir olacak. Bunun olurunu genel merkezimizden aldık.”dedi.

 

 

“İktidara yürüyoruz”

 

İl başkanı Esat Şengül ise, “İktidarımızın da olduğu önümüzdeki yıl Cumhuriyet bayramını bir farklı kutlayacağız. Bunu niye söylüyorum. Ak Parti sıkıştı seçim görünüyor seçim. Bizlerde adım adım iktidara yürüyoruz.”diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.