AK Parti İle MHP Af Paketinde Anlaştı!

GÜNDEM 25.10.2019 - 08:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

AK Parti İle MHP Af Paketinde Anlaştı!

Af paketi, AK Parti ile MHP'nin ortak teklifi olarak TBMM'ye sunulacak.

Paketin Kasım ayında veya 2020 Ocak ayında sunulması beklenirken, 38 bin kişinin tahliye olacağı hesaplanıyor. Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamındaki ilk paket olan, 39 maddelik yasa teklifinin Meclis'ten geçmesinin ardından, "Af paketi" olarak bilinen infaz ve nafaka ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı yaklaşık 30 maddelik ikinci paketin, Meclis takvimine göre Kasım veya 2020 yılı ocak ayında TBMM Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.
Af paketi, AK Parti ile MHP'nin ortak teklifi olarak TBMM'ye sunulacak.

Paketin Kasım ayında veya 2020 Ocak ayında sunulması beklenirken, 38 bin kişinin tahliye olacağı hesaplanıyor.

Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamındaki ilk paket olan, 39 maddelik yasa teklifinin Meclis'ten geçmesinin ardından, "Af paketi" olarak bilinen infaz ve nafaka ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı yaklaşık 30 maddelik ikinci paketin, Meclis takvimine göre Kasım veya 2020 yılı ocak ayında TBMM Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.