Türk Tarım Sektörünün Devlerini Buluşturan Fuar!

20.10.2019 - 14:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türk Tarım Sektörünün Devlerini Buluşturan Fuar!

Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı - KTF 2019, bu yıl 31 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında KAFUM Fuar Merkezi’nde beşinci kez kapılarını açıyor.

Tarım makinaları ve teknolojilerinden, hayvancılık teknolojileri ve süt endüstrisine, tohumculuktan, örtü altı yetiştiricilik ve modern meyveciliğe, fide ve sera teknolojilerinden, sulama sistemlerine, gübreden zirai ilaca, projelendirme ve ambalajlamaya kadar geniş bir katılımcı yelpazesine sahip olan Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı- KTF 2019, bu yıl bir kez daha tarım sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor.    Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tarım sektörünün önde gelen üreticilerini, yurtiçi ve yurtdışından gelen alım heyetleri ile buluşturarak sektörel görüşmelerin yapılacağı ticari bir platform oluşturmayı hedefliyor. Yeni tarımsal mekanizmaların yanı sıra sera teknolojileri, tohum ve fide, bitki besleme ve koruma, hayvancılık, su ürünleri, organik tarım, sulama sistemleri ve hizmet & lojistik alanlarında sektörün ihtiyaç duyduğu her türlü makine, alet ve sistemlerin tanıtılacağı, tüm teknolojik yeniliklerin görücüye çıkarılacağı fuarda, farklı kategorilerde ürün lansmanları da gerçekleştirilecek. KTF 2019’a gelecek olan ziyaretçiler, hem ürün satışı hem de teknolojik gelişmeleri yerinde görüp, ihtiyaçları olan her türlü bilgiye ve ürüne ulaşacaklar.  
Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı - KTF 2019, bu yıl 31 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında KAFUM Fuar Merkezi’nde beşinci kez kapılarını açıyor.

Tarım makinaları ve teknolojilerinden, hayvancılık teknolojileri ve süt endüstrisine, tohumculuktan, örtü altı yetiştiricilik ve modern meyveciliğe, fide ve sera teknolojilerinden, sulama sistemlerine, gübreden zirai ilaca, projelendirme ve ambalajlamaya kadar geniş bir katılımcı yelpazesine sahip olan Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı- KTF 2019, bu yıl bir kez daha tarım sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor.

 

 Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tarım sektörünün önde gelen üreticilerini, yurtiçi ve yurtdışından gelen alım heyetleri ile buluşturarak sektörel görüşmelerin yapılacağı ticari bir platform oluşturmayı hedefliyor. Yeni tarımsal mekanizmaların yanı sıra sera teknolojileri, tohum ve fide, bitki besleme ve koruma, hayvancılık, su ürünleri, organik tarım, sulama sistemleri ve hizmet & lojistik alanlarında sektörün ihtiyaç duyduğu her türlü makine, alet ve sistemlerin tanıtılacağı, tüm teknolojik yeniliklerin görücüye çıkarılacağı fuarda, farklı kategorilerde ürün lansmanları da gerçekleştirilecek. KTF 2019’a gelecek olan ziyaretçiler, hem ürün satışı hem de teknolojik gelişmeleri yerinde görüp, ihtiyaçları olan her türlü bilgiye ve ürüne ulaşacaklar.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.