Sonbaharda Tatile Çıkmanın Faydaları!

Mekanlar 13.10.2019 - 13:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sonbaharda Tatile Çıkmanın Faydaları!

Fırsatınız varsa deneyin, pişman olmazsınız. Sonbahar mevsiminde de tatile çıkmanın keyifli yönleri var.

Popüler mekanların aranan müşterisi olabilirsiniz   Yazın masa bulamayacağınız, rezervasyon bile yapmaktan zorlanacağınız mekanların aranan müşterisi olmaya ne dersiniz? Üstelik en manzaralı masaya oturarak, denize en yakın şezlonga uzanma şansına sahip olabilirsiniz.   Sıcaklar sizi rahatsız etmez   Güney kesimlerde tatil yapacaksanız en iyi zamanın sonbahar olduğunu söylemek mümkün. Deniz suyu ısınır, hava sıcak olur, ancak sıcak hava yaz ortası gibi sizi kavurmaz.   Ucuz fiyatların tadını çıkarırsınız   Sonbahar mevsiminde otel fiyatları ucuzlar. Otellerin fiyat olarak en yüksek olduğu aylar, Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Eylül ayında ise fiyatlar ucuzlar, özellikle Eylül’ün ilk haftasından sonra, yaz ortasına oranla 30'a varan bir indirimle karşılaşabilirsiniz.   Yollar sakinleşir   Hem şehirler arası yollar hem de tatil bölgelerinin trafiği sakinleşir. Yaz aylarında Bodrum trafiği, İstanbul trafiğini aratmıyor diyenler, sonbaharda Turgutreis'ten Türkbükü'ne kadar her yeri rahatlıkla gezebilir.   Sonbaharın renkleri sizi cezbeder   Sonbahar mevsiminde deniz güzel olur, aşırı sıcaklar biter ve yollar sakinleşir... Sonbaharın o eşsiz güzellikteki renkleri de artık kendini iyice hissetirmeye başlar. Doğa bambaşka ve bol renkli bir cümbüşe bürünür.
Fırsatınız varsa deneyin, pişman olmazsınız. Sonbahar mevsiminde de tatile çıkmanın keyifli yönleri var.

Popüler mekanların aranan müşterisi olabilirsiniz

 

Yazın masa bulamayacağınız, rezervasyon bile yapmaktan zorlanacağınız mekanların aranan müşterisi olmaya ne dersiniz? Üstelik en manzaralı masaya oturarak, denize en yakın şezlonga uzanma şansına sahip olabilirsiniz.

 

Sıcaklar sizi rahatsız etmez

 

Güney kesimlerde tatil yapacaksanız en iyi zamanın sonbahar olduğunu söylemek mümkün. Deniz suyu ısınır, hava sıcak olur, ancak sıcak hava yaz ortası gibi sizi kavurmaz.

 

Ucuz fiyatların tadını çıkarırsınız

 

Sonbahar mevsiminde otel fiyatları ucuzlar. Otellerin fiyat olarak en yüksek olduğu aylar, Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Eylül ayında ise fiyatlar ucuzlar, özellikle Eylül’ün ilk haftasından sonra, yaz ortasına oranla 30'a varan bir indirimle karşılaşabilirsiniz.

 

Yollar sakinleşir

 

Hem şehirler arası yollar hem de tatil bölgelerinin trafiği sakinleşir. Yaz aylarında Bodrum trafiği, İstanbul trafiğini aratmıyor diyenler, sonbaharda Turgutreis'ten Türkbükü'ne kadar her yeri rahatlıkla gezebilir.

 

Sonbaharın renkleri sizi cezbeder

 

Sonbahar mevsiminde deniz güzel olur, aşırı sıcaklar biter ve yollar sakinleşir... Sonbaharın o eşsiz güzellikteki renkleri de artık kendini iyice hissetirmeye başlar. Doğa bambaşka ve bol renkli bir cümbüşe bürünür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.