Uluslararası Ticari Sözleşmeler Semineri Yapıldı

10.10.2019 - 19:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Uluslararası Ticari Sözleşmeler Semineri Yapıldı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), üyelerinin kurumsal gelişimine yönelik etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda, Avrupa işletmeler Ağı Projesi kapsamında, Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) ve Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu (KAGEGİK) işbirliği ile“Uluslararası Ticari Sözleşmelerin Hazırlanması ve Uyuşmazlıkların ÇözümYolları” gerçekleştirildi.   KMTSO Eğitim Salonunda gerçekleştirilen ve açılışını KAGEGİK Başkanı Aykut Balcıoğlu’nun yaptığı seminerde, Prof. Dr. Nuray Ekşi, uluslararası ticari sözleşmelerin hazırlanması, ifası ve sona erdirilmesi, uluslararası ticari sözleşmelerden doğan uyuşmazlıkların çözüm yolları konularında katılımcılara bilgi verdi.   Eğitim katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), üyelerinin kurumsal gelişimine yönelik etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda, Avrupa işletmeler Ağı Projesi kapsamında, Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) ve Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu (KAGEGİK) işbirliği ile“Uluslararası Ticari Sözleşmelerin Hazırlanması ve Uyuşmazlıkların ÇözümYolları” gerçekleştirildi.

 

KMTSO Eğitim Salonunda gerçekleştirilen ve açılışını KAGEGİK Başkanı Aykut Balcıoğlu’nun yaptığı seminerde, Prof. Dr. Nuray Ekşi, uluslararası ticari sözleşmelerin hazırlanması, ifası ve sona erdirilmesi, uluslararası ticari sözleşmelerden doğan uyuşmazlıkların çözüm yolları konularında katılımcılara bilgi verdi.

 

Eğitim katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.