Türkoğlu Yeni Mesire Alanına Kavuşuyor!

09.10.2019 - 16:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu Yeni Mesire Alanına Kavuşuyor!

Kahramanmaraş‘ın Türkoğlu ilçesinde belediye tarafından vatandaşlara hizmet verecek bir mesire alanı daha yapılıyor.

Türkoğlu Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl yapılan Çataloluk Mesire alanının büyük rağbet görmesiyle birlikte  ilçeye bağlı Dedeler Yıldırın mevkisinde yeni bir mesire alanı yapımı çalışmalar devam ediyor.   Soğuk suyu ve sakinliğiyle bilinen Yıldırcın mevkisinde yapılacak mesire alanının Dedeler Mahallesinin yanı sıra çevre mahalleler olan Şekeroba, Beyoğlu, Yeşilyurt (Topuk) mahalleleri ile Gazinatep’in Nurdağı ilçesi ve bağlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor.   Yıldırcın Mesire alanındaki çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.
Kahramanmaraş‘ın Türkoğlu ilçesinde belediye tarafından vatandaşlara hizmet verecek bir mesire alanı daha yapılıyor.

Türkoğlu Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl yapılan Çataloluk Mesire alanının büyük rağbet görmesiyle birlikte  ilçeye bağlı Dedeler Yıldırın mevkisinde yeni bir mesire alanı yapımı çalışmalar devam ediyor.

 

Soğuk suyu ve sakinliğiyle bilinen Yıldırcın mevkisinde yapılacak mesire alanının Dedeler Mahallesinin yanı sıra çevre mahalleler olan Şekeroba, Beyoğlu, Yeşilyurt (Topuk) mahalleleri ile Gazinatep’in Nurdağı ilçesi ve bağlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor.

 

Yıldırcın Mesire alanındaki çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.