Debgici, “Yanlışın Her Zaman Peşindeyiz”

POLİTİKA 08.10.2019 - 18:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Debgici, “Yanlışın Her Zaman Peşindeyiz”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Kervan Han’da düzenlenen basın toplantısında, geçtiğimiz haftalarda Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği yolsuzluk operasyonu sonrası hem Onikişubat Belediyesi’ne hem de siyasilere yönelik sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan haberlere ilişkin açıklamalarda bulunuldu.     Programda konuşan Bilal Debgici, “ Belediyelerimizin hem maliye alanında hem hizmetleri ve yatırımları alanında hem de yapmış olduğu işler ve ihaleler alanında yani her alanda inceleyen adilane ve bulunduğu yerleri kalkındıracak, projelerini takip eden yerel yönetimler birimimiz detaylı bir çalışma yürütüyor. Bizler de ne olursa olsun yanlışın her zaman peşindeyiz.”Dedi.     AK Parti’ye, Belediyemize Çalışmalarını şeffaf bir şekilde sürdürdüklerini belirten başkan Debgici şunları söyledi: “Yeni dönem gönül belediyeciliği olarak geçen sloganımızla birlikte AK Parti Genel Merkezinde Belediyelerimizi daha detaylı takip eden bir birim yerel yönetimler başkanlığımızca kuruldu ve çalışmalara devam ediyor. Belediyelerimizin hem maliye alanında hem hizmetleri ve yatırımları alanında hem de yapmış olduğu işler ve ihaleler alanında yani her alanda inceleyen adilane ve bulunduğu yerleri kalkındıracak, projelerini takip eden yerel yönetimler birimimiz detaylı bir çalışma yürütüyor. Bizler de ne olursa olsun yanlışın her zaman peşindeyiz. Şahıslardan kaynaklı bir durumu siyasete, AK Parti’ye, Belediyemize mal etmek maalesef bir takım odakların oluşturduğu algıdan ibarettir. Sadece söylemde bulunmak adına kameralar önüne çıkıp da belediyelere kayyum atanacak gibi bilip bilmeden yorum yapanlar bunun ne kadar yanlış olduğunu, fitne ve fesatın bunları nereye götürecek olduğunun farkında olmaları lazım.”  
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Kervan Han’da düzenlenen basın toplantısında, geçtiğimiz haftalarda Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği yolsuzluk operasyonu sonrası hem Onikişubat Belediyesi’ne hem de siyasilere yönelik sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan haberlere ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

 

 

Programda konuşan Bilal Debgici, “ Belediyelerimizin hem maliye alanında hem hizmetleri ve yatırımları alanında hem de yapmış olduğu işler ve ihaleler alanında yani her alanda inceleyen adilane ve bulunduğu yerleri kalkındıracak, projelerini takip eden yerel yönetimler birimimiz detaylı bir çalışma yürütüyor. Bizler de ne olursa olsun yanlışın her zaman peşindeyiz.”Dedi.

 

 

AK Parti’ye, Belediyemize Çalışmalarını şeffaf bir şekilde sürdürdüklerini belirten başkan Debgici şunları söyledi: “Yeni dönem gönül belediyeciliği olarak geçen sloganımızla birlikte AK Parti Genel Merkezinde Belediyelerimizi daha detaylı takip eden bir birim yerel yönetimler başkanlığımızca kuruldu ve çalışmalara devam ediyor. Belediyelerimizin hem maliye alanında hem hizmetleri ve yatırımları alanında hem de yapmış olduğu işler ve ihaleler alanında yani her alanda inceleyen adilane ve bulunduğu yerleri kalkındıracak, projelerini takip eden yerel yönetimler birimimiz detaylı bir çalışma yürütüyor. Bizler de ne olursa olsun yanlışın her zaman peşindeyiz. Şahıslardan kaynaklı bir durumu siyasete, AK Parti’ye, Belediyemize mal etmek maalesef bir takım odakların oluşturduğu algıdan ibarettir. Sadece söylemde bulunmak adına kameralar önüne çıkıp da belediyelere kayyum atanacak gibi bilip bilmeden yorum yapanlar bunun ne kadar yanlış olduğunu, fitne ve fesatın bunları nereye götürecek olduğunun farkında olmaları lazım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.