Celalettin Güvenç Yine Bombaladı!

POLİTİKA 05.10.2019 - 13:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Celalettin Güvenç Yine Bombaladı!

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, sosyal medyada kendisine yöneltilen suçlamalara yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

“Zavallı tetikçilerle işim yok”   Güvenç twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim; Kahraman şehrimizdeki tetikçi Şanlıurfa’daki malum bazı tetikçilerin servisi ile FETÖ’cü olduğumu yazmış. Reklamı olmasın diye buraya almadım. Evet, tekrar ediyorum hodri meydan: İddiaların hepsi soruşturuldu hem de Yargıtay Başsavcılığı nezdinde. Benim haberim olmadan takipsizlik kararı verdiler. Sizlerdeki bu kuyruk acısı neden? Kim ya da kimler adına bu kadar Celalettin Güvenç’le uğraşıyorsunuz? Hırsızlıkları, uğursuzlukları neden yazamıyorsunuz? Halkta karşılığı olmayan, bitmiş tükenmiş, sözüm ona insanları tekrar ayağa kaldıracağınızı mı düşünüyorsunuz? Zavallı tetikçilerle işim yok.   “Sorununuz ben değilim, çukur karakterinizdir”   Perde arkasındaki alçak ruhlular da şunu bilsinler ki: Sizin sorununuz bizzat kendi karakteriniz. Bilin ki bu milletten daha çok Celalettin Güvenç’ler çıkar. Şu iki anekdotu da sizlerle paylaşarak bitireyim. Şanlıurfa’da dönemin güçlülerinden biri bana, ‘seni bunlarla uzlaştırım, Türkiye çapında PİAR’ını yaparız’ dedi. Hayır dedim. Gene o dönem AK Parti Genel Sekreteri olan Abdulhamit Gül, ‘biraz bunlarla uzlaşsan’ dedi. Ben de bu işlerin devlete maliyeti var, yapamam dedim. Konuştuk haklısın dedi. Çok açık söylüyorum şuan sade bir milletvekiliyim ve halkıma hizmet etmeye çalışıyor, herkesin bildiği gibi siyasi çatışma ve mücadeleye girmemeye çalışıyorum. Onun için tetikçilerinizle üstüme gelmeyin. Yanlışlarınızı düşünün. Sorununuz ben değilim, çukur karakterinizdir, onun üzerinde çalışın. Bazı art niyetliler twetim üzerine; Sayın Abdulhamit Gül’e ‘FETÖ’cülerle mi anlaş dedi’ şeklinde sataşmışlar. Bu ve benzeri çamurlar sayın bakana yapışmaz. Sayın bakanla görüşmede asla FETÖ konusu geçmedi. ‘Çok şikayet geliyor sen belediye başkanısın bir orta yol uzlaşma bulun’ dedi. Bunun zor olduğunu söylediğimde haklısın dedi. Sayın Abdülhamit Gül’ün FETÖ’yle de, hırsız uğursuzlarla da işinin olmadığını herkes bilir.”  
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, sosyal medyada kendisine yöneltilen suçlamalara yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

“Zavallı tetikçilerle işim yok”

 

Güvenç twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim; Kahraman şehrimizdeki tetikçi Şanlıurfa’daki malum bazı tetikçilerin servisi ile FETÖ’cü olduğumu yazmış. Reklamı olmasın diye buraya almadım. Evet, tekrar ediyorum hodri meydan: İddiaların hepsi soruşturuldu hem de Yargıtay Başsavcılığı nezdinde. Benim haberim olmadan takipsizlik kararı verdiler. Sizlerdeki bu kuyruk acısı neden? Kim ya da kimler adına bu kadar Celalettin Güvenç’le uğraşıyorsunuz? Hırsızlıkları, uğursuzlukları neden yazamıyorsunuz? Halkta karşılığı olmayan, bitmiş tükenmiş, sözüm ona insanları tekrar ayağa kaldıracağınızı mı düşünüyorsunuz? Zavallı tetikçilerle işim yok.

 

“Sorununuz ben değilim, çukur karakterinizdir”

 

Perde arkasındaki alçak ruhlular da şunu bilsinler ki: Sizin sorununuz bizzat kendi karakteriniz. Bilin ki bu milletten daha çok Celalettin Güvenç’ler çıkar. Şu iki anekdotu da sizlerle paylaşarak bitireyim. Şanlıurfa’da dönemin güçlülerinden biri bana, ‘seni bunlarla uzlaştırım, Türkiye çapında PİAR’ını yaparız’ dedi. Hayır dedim. Gene o dönem AK Parti Genel Sekreteri olan Abdulhamit Gül, ‘biraz bunlarla uzlaşsan’ dedi. Ben de bu işlerin devlete maliyeti var, yapamam dedim. Konuştuk haklısın dedi. Çok açık söylüyorum şuan sade bir milletvekiliyim ve halkıma hizmet etmeye çalışıyor, herkesin bildiği gibi siyasi çatışma ve mücadeleye girmemeye çalışıyorum. Onun için tetikçilerinizle üstüme gelmeyin. Yanlışlarınızı düşünün. Sorununuz ben değilim, çukur karakterinizdir, onun üzerinde çalışın. Bazı art niyetliler twetim üzerine; Sayın Abdulhamit Gül’e ‘FETÖ’cülerle mi anlaş dedi’ şeklinde sataşmışlar. Bu ve benzeri çamurlar sayın bakana yapışmaz. Sayın bakanla görüşmede asla FETÖ konusu geçmedi. ‘Çok şikayet geliyor sen belediye başkanısın bir orta yol uzlaşma bulun’ dedi. Bunun zor olduğunu söylediğimde haklısın dedi. Sayın Abdülhamit Gül’ün FETÖ’yle de, hırsız uğursuzlarla da işinin olmadığını herkes bilir.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.