Beyin Yorgunluğunu Önleyen Besinler!

SAĞLIK 01.10.2019 - 16:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Beyin Yorgunluğunu Önleyen Besinler!

Beyin Yorgunluğunu Önleyen Besinler!

Badem Unutkanlıkla başa çıkabilmek için ceviz, fındık, badem gibi kuru yemişlerden faydalanmak gerekiyor. Günde 10 adet badem, beyin yorgunluğunu önlemeye yardım eder.   Kuru üzüm Çekirdekli kuru üzümü, günde 1 avuç kadar tükettiğinizde, beyin sağlığını korur, yorgunluk oluşmasını önler, beyin fonksiyonlarının gelişimini artırmada ve hafıza zayıflığının giderilmesi konusunda yardım eder. Kuru üzümün tam bir fayda sağlayabilmesi için çekirdekleriyle tüketilmesi gerekir.   Balık Beyin yorgunluğunu önlemek için sık sık balık tüketmeye özen gösterin. Haftada en az 3 defa balık tüketmek beynin 3 kat daha iyi çalışmasını destekler ve yorgunluğu önlemede birebirdir.   Elma Elma, beynin daha rahat çalışması ve zinde olması için günlük olarak tüketilmelidir. Ayrıca, uyku esnasında da beynin daha sağlıklı bir şekilde dinlenmesini sağlar.  
Beyin Yorgunluğunu Önleyen Besinler!

Badem

Unutkanlıkla başa çıkabilmek için ceviz, fındık, badem gibi kuru yemişlerden faydalanmak gerekiyor. Günde 10 adet badem, beyin yorgunluğunu önlemeye yardım eder.

 

Kuru üzüm

Çekirdekli kuru üzümü, günde 1 avuç kadar tükettiğinizde, beyin sağlığını korur, yorgunluk oluşmasını önler, beyin fonksiyonlarının gelişimini artırmada ve hafıza zayıflığının giderilmesi konusunda yardım eder. Kuru üzümün tam bir fayda sağlayabilmesi için çekirdekleriyle tüketilmesi gerekir.

 

Balık

Beyin yorgunluğunu önlemek için sık sık balık tüketmeye özen gösterin. Haftada en az 3 defa balık tüketmek beynin 3 kat daha iyi çalışmasını destekler ve yorgunluğu önlemede birebirdir.

 

Elma

Elma, beynin daha rahat çalışması ve zinde olması için günlük olarak tüketilmelidir. Ayrıca, uyku esnasında da beynin daha sağlıklı bir şekilde dinlenmesini sağlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.