Tekstil Makineleri Fuarında Ziyaretçi Sayısı Arttı!

EKONOMİ 01.10.2019 - 09:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Tekstil Makineleri Fuarında Ziyaretçi Sayısı Arttı!

Bu yıl Kahramanmaraş’ta Uluslararası 5.Tekstil Makineleri Fuarını düzenleyen ECR fuarcılık yetkilileri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

18 ülkeden 150 firmanın katılımıyla düzenlenen fuarda geçen yıla göre katılımcı sayısı yüzde 8 oranında düşerken, ziyaretçi sayısı ise yüzde 12 oranında arttı.   “Katılım mutlu etti”   Fuar hakkında genel bilgiler veren ECR fuarcılık yöneticilerinden Ümit Vural: “Malumunuzun bu yılını başından beri dünyadaki ekonomik krizden dolayı zor bir yıl geçirdik. 2019 yılı tüm sektörler için zor bir yıldı. Bu fuarı bu yıl yapıp yapmamakta çekimser kaldık. Sonrasındaki görülüne ilgiden dolayı yapma kararı aldık. Katılımın bu denli olması bizleri mutlu etti.”Dedi.     “Her yıl katılımcı artıyor”   Bu süreçten sonra fuarı her zaman yapacaklarını kaydeden Vural şunları söyledi: “ Biz bundan sonra her ne şartlarda olursa olsun Kahramanmaraş’ta tekstil makine fuarının şehirle özdeşleşmiş bir fuar olduğuna karar verdik. Bundan sonraki süreçte devam ettirmeyi düşünüyoruz. Gerek katılımcı gerek ziyaretçi bakımından bakacak olursak başarılı diyebiliriz. 146 firma katıldı. 48 tane Türk firması oldu. 7 tane ise Kahramanmaraş’tan katılan firma var. Geçen yıla göre yüzde 8 oranında bir katılımda düşüş var. Katılımda ise 9 bin 500 civarında kişi ziyaret etti. Bu ise geçen yıla göre yüzde 12 oranında artmış durumda. Kahramanmaraş’tan her yıl katılımcı artıyor.”
Bu yıl Kahramanmaraş’ta Uluslararası 5.Tekstil Makineleri Fuarını düzenleyen ECR fuarcılık yetkilileri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

18 ülkeden 150 firmanın katılımıyla düzenlenen fuarda geçen yıla göre katılımcı sayısı yüzde 8 oranında düşerken, ziyaretçi sayısı ise yüzde 12 oranında arttı.

 

“Katılım mutlu etti”

 

Fuar hakkında genel bilgiler veren ECR fuarcılık yöneticilerinden Ümit Vural: “Malumunuzun bu yılını başından beri dünyadaki ekonomik krizden dolayı zor bir yıl geçirdik. 2019 yılı tüm sektörler için zor bir yıldı. Bu fuarı bu yıl yapıp yapmamakta çekimser kaldık. Sonrasındaki görülüne ilgiden dolayı yapma kararı aldık. Katılımın bu denli olması bizleri mutlu etti.”Dedi.

 

 

“Her yıl katılımcı artıyor”

 

Bu süreçten sonra fuarı her zaman yapacaklarını kaydeden Vural şunları söyledi: “ Biz bundan sonra her ne şartlarda olursa olsun Kahramanmaraş’ta tekstil makine fuarının şehirle özdeşleşmiş bir fuar olduğuna karar verdik. Bundan sonraki süreçte devam ettirmeyi düşünüyoruz. Gerek katılımcı gerek ziyaretçi bakımından bakacak olursak başarılı diyebiliriz. 146 firma katıldı. 48 tane Türk firması oldu. 7 tane ise Kahramanmaraş’tan katılan firma var. Geçen yıla göre yüzde 8 oranında bir katılımda düşüş var. Katılımda ise 9 bin 500 civarında kişi ziyaret etti. Bu ise geçen yıla göre yüzde 12 oranında artmış durumda. Kahramanmaraş’tan her yıl katılımcı artıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.