“Fuarın 6.’Sı Daha Kapsamlı Olacak”

EKONOMİ 29.09.2019 - 11:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Fuarın 6.’Sı Daha Kapsamlı Olacak”

18 ülkeden yaklaşık 200 firmanın katılımıyla düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş 5. Tekstil Makinaları Fuarı son gününde yoğun ilgi gördü.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Valiliği iş birliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Kahramanmaraş 5. Tekstil Makinaları fuarı ile ilgili özel açıklamalar yapan KMTSO Başkanı Zabun, fuara olan ilgiden mutlu olduklarını söyledi.   6.’sı daha kapsamlı olacak   KTM Kahramanmaraş 5. Tekstil Makinaları fuarına özel açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun: “Bugün fuarımızın son günü. Fuarımızda yer alan firmalarımızı gezerek görüşlerini alıyoruz. Görüştüğümüz firmalar seneye de katılacaklarını belirtiyorlar. Şuana kadar gezdiğim stantlarda 5 firmamız Kahramanmaraş’ı temsil ediyorlar. Tabi bu firmalarımız büyük firmalarımız.     Bu firmalarımızın burada olmasından gurur duydum. Yaklaşık 65 tane yabancı firma burada stant açtılar. Bunların hepsi büyük firmalar. Bu organizasyondan mutluluk duyuyorum. Kahramanmaraşlı sanayicilerimizin de ilgisi bizi mutlu etti. Buradan sizlerin aracılığı ile hem katılımcı firmalarımıza hem de Kahramanmaraşlı sanayicilerimize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  
18 ülkeden yaklaşık 200 firmanın katılımıyla düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş 5. Tekstil Makinaları Fuarı son gününde yoğun ilgi gördü.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Valiliği iş birliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Kahramanmaraş 5. Tekstil Makinaları fuarı ile ilgili özel açıklamalar yapan KMTSO Başkanı Zabun, fuara olan ilgiden mutlu olduklarını söyledi.

 

6.’sı daha kapsamlı olacak

 

KTM Kahramanmaraş 5. Tekstil Makinaları fuarına özel açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun: “Bugün fuarımızın son günü. Fuarımızda yer alan firmalarımızı gezerek görüşlerini alıyoruz. Görüştüğümüz firmalar seneye de katılacaklarını belirtiyorlar. Şuana kadar gezdiğim stantlarda 5 firmamız Kahramanmaraş’ı temsil ediyorlar. Tabi bu firmalarımız büyük firmalarımız.

 

 

Bu firmalarımızın burada olmasından gurur duydum. Yaklaşık 65 tane yabancı firma burada stant açtılar. Bunların hepsi büyük firmalar. Bu organizasyondan mutluluk duyuyorum. Kahramanmaraşlı sanayicilerimizin de ilgisi bizi mutlu etti. Buradan sizlerin aracılığı ile hem katılımcı firmalarımıza hem de Kahramanmaraşlı sanayicilerimize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.